fbpx
Connect with us

Fondatorul Bismobil Kitchen, care a păgubit sute de români, ARESTAT la Chişinău

Republica Moldova

Fondatorul Bismobil Kitchen, care a păgubit sute de români, ARESTAT la Chişinău


O rețea de cetățeni din Republica Moldova a pus la cale o înșelătorie de proporţii, având nucleul în cartierul ieşean Păcurari. Cetățenii pretindeau că vând mobilă de bucătărie prin intermediul firmei Bismobil Kitchen şi a altor zeci de alte firme sub umbrela Bismobil

“Ofițerii Direcției Generale Urmărire Penală  și ai Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu procurorii PCCOCS, au reținut fondatorul unei companii din Moldova de fabricare a mobilei, după ce acesta ar fi înșelat mai mulți clienți care comandaseră produsele companiei.

Mai exact, bărbatul a pus în aplicare o schemă prin care își însușea banii clienților, fără ca să le livreze mobila comandată de aceștia. Potrivit datelor din dosarul penal, escrocheria pusă la cale de către fondator a cauzat prejudicii în proporții deosebit de mari.

În următoarea zi după reținerea acestuia, la solicitarea procurorilor PCCOCS, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a aplicat arestul preventiv în privința învinuitului.

Totuși, instituția a dispus arestarea acestuia pentru un termen de 20 de zile, deși procurorii solicitaseră 30 de zile, în scopul asigurării caracterului obiectiv al investigațiilor. Prin urmare, hotărârea judecătorească a fost contestată de procuratura specializată la Curtea de Apel Chișinău.

Investigațiile continuă, timp în care învinuitul se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii”, se arată într-un comunicat al Poliției din Republica Moldova.

News Moldova îți recomandă și ...   LIVE: Eveniment festiv dedicat Zilei lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare organizat de Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Republica Moldova

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top