Connect with us

Începe MULT așteptata CURĂȚENIE în Republica MOLDOVA?? Maia SANDU: „DA”!!

Republica Moldova

Începe MULT așteptata CURĂȚENIE în Republica MOLDOVA?? Maia SANDU: „DA”!!

Maia Sandu: Vom porni o curățenie generală în toată țară

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a menționat că ”noi vom porni – alături de noua majoritate parlamentară și de viitorul Guvern – o curățenie generală în toată țară”.

Declarațiile au fost făcute în contextul anunțului legat de absolvenții care au susținut examenul de Bacalaureat și au obținut medii între 9,60 și 10. acești elevi merituoși au primit câte o diplomă de onoare din partea președintelui Maia Sandu.

Subliniem încă o dată faptul că pe fondul rezultatului alegerilor anticipate pentru legislativul Republicii Moldova din data de 11 iulie a.c., AȘTEPTĂRILE cetățenilor moldoveni s-au îndreptat într-o majoritate covârșitoare către Partidul pro-prezidențial PAS.

CUM ar putea OFERI Laura Codruța Kövesi și Maia Sandu o nouă PERSPECTIVĂ Republicii MOLDOVA?!

La această întrebare și viitoare posibilă perspectivă de lucru moldo-europeană, mii de moldoveni ne-au oferit în scris răspunsurile lor. Va multumim pentru sutele de mesaje, miile de aprecieri. Impactul stirii a crescut in doar 2 zile la 40.000 de persoane. Iată câteva dintre opiniile cetățenilor moldoveni:

Alexandru Stancovici: Succesul în alegeri e succesul alegătorilor și speranță lui într-o viață mai bună.Dacă nouă putere o să întârzie cu reforme radicale,rapide în domeniul justiției,la bine să nu vă așteptați,iar toate speranțele se vor sparge de rezistența partidelor de stânga,care pregătesc acțiuni revanșiste de compromitere totală a noii puteri.De aceea,e necesar de complectat toate structurile de stat cu cadre competente,oneste,bine pregătite și patriotice.De nu ne mobilizăm și nu muncim ca un stup puternic de albine,mâine v-a fi deja tărziu.

Mihail Chisaru: Pentru mine acestea doua doamne inseamna cea mai mare nadejde a viitorului neamului nostru.Le respect foarte tare pentru puterea sufleteasca de care dau dovada ca sunt cinstite oneste intelegente destepte avind onoarea si demnitatea ireprosabila.Le urez multa sanatate si puteri pentru a ne salva de criminalii politici hoti talhari si tradatorii neamului Romanesc.
Zinovia Gurulea

Aveti perfecta dreptate!
Aceste doamne sunt cele mai appreciate,stimate,curajoase,puternice si Bunul Dumnezeu sa le binecuvinteze in tot Ce fac pentru cetatenii nostri necagiti si de buna credinta.

Vitalie Galmadi

Iată așa procuror ne trebue nouă măcar pe un an
Raisa Mazureac

Respect pentru acei care au votat scimbarea. Lumea se trezeste incet. Ce folos, ca primarii au imblat chiparati din casa in casa, care dadea bani, care duceau pachete cu produse, carr chear cu urna.Vom vedea ce vor face la locale, cui vor da sare si crupe.
Alexandra Buhna

Doua luptătoare pentru tara și popor, succes putere sănătate răbdare și și cu pași siguri merjeti înainte cu ajutoru domnului sa curățit tara de hoți trădători criminali și mincinoși care au distrus tara și poporu moldav.
Maria Jalba Dumbrava

Să fie sănătoase ambele.
Sunt două luptătoare pentru dreptate.
Maria Macasin

Trebuie de înțeles că nu trebuie de lăsat tot greul pe umerii firavi a femeilor cred că avem destul de mulți bravo bărbați ai neamului că sa susține masiv acestea doamne minunate
Teodor Doros

Sperăm la o colaborare fructuoasă în numele Neamului, în fruntea căruia vedem pe una dintre aceste Doamne! Ele sunt Frica cea mai mare pentru Hoți, cât de straniu n-ar părea! La dubă toți Hoții, care ne fac de rușine Neamul românesc!

PAS a obținut în urma alegerilor 63 de mandate, BECS -32 și alte 6 au mers la ȘOR

Pornim vremurile bune în Moldova! Vă mulțumim din suflet pentru sprijin și încredere! Este victoria dumneavoastră, dragi concetățeni! Rezultate preliminare: PAS – 63 mandate; BECS – 32; ȘOR – 6”, a declarat Mihai POPȘOI, vicepreședintele PAS.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Republica Moldova

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top