fbpx
Connect with us

Maia SANDU: „Decizia de azi de a deschide negocierile pentru aderarea Moldovei la UE este o pagină nouă în istoria noastră!”

Maia SANDU: "Decizia de azi de a deschide negocierile pentru aderarea Moldovei la UE este o pagină nouă în istoria noastră!" - News Moldova

Republica Moldova

Maia SANDU: „Decizia de azi de a deschide negocierile pentru aderarea Moldovei la UE este o pagină nouă în istoria noastră!”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Președintele Republicii Moldova Maia Sandu și-a exprimat recunoștința față de România în urma deciziei Consiliului European de a începe negocierile pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană

Într-o postare pe rețelele de socializare, ea a subliniat că această decizie reprezintă o pagină nouă în istoria țării și că sprijinul României i-a adus mai aproape de visul european.

„Decizia de azi de a deschide negocierile pentru aderarea Moldovei la UE este o pagină nouă în istoria noastră. Sprijinul României ne-a adus mai aproape de visul nostru european. Mulțumim, România”, a transmis Maia Sandu.

Mesajul a fost transmis în contextul hotărârii luate în data de 14 decembrie de Consiliul European de a deschide negocierile de aderare pentru Republica Moldova și Ucraina la Uniunea Europeană.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Republica Moldova

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top