fbpx
Connect with us

Maia Sandu, despre implementarea Centrului de combatere a dezinformării „Patriot”: „Vorbim despre pericolul dezinformării din partea Kremlinului!”

presedinta-maia-sandu,-la-cea-de-a-doua-conferinta-ministeriala-a-platformei-de-sprijin-pentru-republica-moldova:-„este-important-sa-stim-ca-nu-suntem-singuri!”

Republica Moldova

Maia Sandu, despre implementarea Centrului de combatere a dezinformării „Patriot”: „Vorbim despre pericolul dezinformării din partea Kremlinului!”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a subliniat că autoritățile de la Chișinău nu au intenția de a introduce cenzura prin intermediul centrului de combatere a dezinformării, numit Patriot, care urmează să fie înființat în țară.

Potrivit președintei, acest centru ar trebui să ofere instrumente instituțiilor statului pentru a reacționa mai rapid și mai eficient în fața propagandei și dezinformării. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, în data de 15 iunie.

Noi vorbim, în special, despre pericolul dezinformării din partea Kremlinului, pentru că aici este cea mai mare problemă, aici este cel mai mare pericol pentru democrația din Republica Moldova. E nevoie să avem o politică coerentă, să știm cum acționăm, să acționăm repede la aceste atacuri de dezinformare, propagandă și, evident, să venim cu mesaje în care spunem cum sunt lucrurile pe bune”, a spus Maia Sandu.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Republica Moldova

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top