Connect with us

Maia Sandu NU participă la manifestările prilejuite cu ocazia zilei de 9 MAI la CHIȘINAU

Republica Moldova

Maia Sandu NU participă la manifestările prilejuite cu ocazia zilei de 9 MAI la CHIȘINAU

În dimineața zilei de 9 mai, primul ministru moldovean, Natalia Gavrilița și președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, au depus flori  la Complexul Memorial „Eternitate”, cu ocazia Zilei Victoriei

Fostul lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon a participat, împreună cu soția lui, dar și copilul mai mic, îmbrăcat în uniformă militară, la un marș organizat la Chișinău cu ocazia zilei de 9 mai – „Ziua Victoriei”.

Evenimentul este organizat de Comitetul Național de Coordonare „Pobeda”. La această acțiune au participat deputați ai Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor, mulți dintre aceștia au purtat în piept o panglică a Sf. Gheorghe, interzisă de către autoritățile moldovene.

Răspunsul lui Igor DODON la restricțiile impuse de Maia SANDU pentru 9 MAI: o paradă mai FASTUOASĂ decât în anii precedenți !!

Participanții la marș au pornit din Piața Marii Adunări Naționale și au mers pe jos până la Complexul Memorial „Eternitate”.

În dimineața zilei de 9 mai, primul ministru moldovean, Natalia Gavrilița și președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, au depus flori  la Complexul Memorial „Eternitate”, cu ocazia Zilei Victoriei.

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, nu a participat, din motive de sănătate, la evenimentele publice planificate pentru astăzi, 9 mai. Anunțul a fost publicat pe site-ul Președinției Republicii Moldova.  Potrivit anunțului a fost anulată și întrevederea și conferința de presă comună cu António Guterres, Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite.

Secretarul General al ONU va avea întrevederi cu premierul moldovean și vor susține împreună o conferință de presă.


Continue Reading
You may also like...

Jurnalist, Republica Moldova, experienta jurnalistica din 1993

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Republica Moldova

- citeste versiunea e-paper -

Economic magazine Moldova Invest

- Read the e-paper version -

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top