fbpx
Connect with us

MARIANA RUFA, director EBA din R. MOLDOVA: ”ADR Nord Est este un exemplu pentru European Business Association”

mariana-rufa,-director-eba-din-r.-moldova:-”adr-nord-est-este-un-exemplu-pentru-european-business-association”

Actualitatea Europeană

MARIANA RUFA, director EBA din R. MOLDOVA: ”ADR Nord Est este un exemplu pentru European Business Association”


 

Cei mai importanți demnitari din Guvernul Republicii Moldova, dar și cei mai vizibili reprezentanți ai mediului de afaceri local și străin, au fost prezenți la evenimentul ”Moldova Business Week 2022”, desfășurat recent la Chișinău, iar European Business Association, un hub al afacerilor de peste Prut, cu un rol activ și relevant inclusiv în ceea ce privește conceperea politicilor pentru mediul economic moldovean, a fost printre invitații principali

MARIANA RUFA, directorul executiv al European Business Association, a vorbit într-un interviu în exclusivitate pentru NEWS MOLDOVA, realizat de redactorul-șef ION ȘTEFANOVICI, despre aspectele economiei din Moldova, față de care a avut o abordare optimistă, în contextul statutului de țară candidată la UE.  

News Moldova îți recomandă și ...   A început Festivalul Tradițiilor Românești la Chișinău

”De când Republica Moldova a obținut statutul de țară candidată, interesul pentru această țară a crescut. Deși suntem într-o criză geopolitică, având războiul în Ucraina, evident că lumea identifică riscuri mari, inclusiv în raport cu Republica Moldova. Riscuri sunt, dar noi trebuie să privim lucrurile un pic altfel. Activitate economică în Moldova se desfășoară, este într-o dinamică pozitivă, deși ne confruntăm cu o criză energetică, criză de gaze, soluții sunt pentru a depăși aceste crize”, a spus MARIANA RUFA, director executiv al European Business Association. 

News Moldova îți recomandă și ...   Adunarea Națională „Moldova Europeană” va fi organizată în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, dar și în peste 30 de capitale și orașe europene

”Asociația Business European este un partener al Guvernului și suntem gata să ne implicăm și în actul de elaborare a acestor politici și raportare legislației  la UE și la implementarea acestora”

”Reformele nu trebuiesc doar elaborate și puse


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Actualitatea Europeană

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top