fbpx
Connect with us

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor GROSU: „Prin investiții de calitate, Republica Moldova poate să ajungă în rând cu economiile țărilor UE”

presedintele-parlamentului-republicii-moldova,-igor-grosu:-„prin-investitii-de-calitate,-republica-moldova-poate-sa-ajunga-in-rand-cu-economiile-tarilor-ue”

Republica Moldova

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor GROSU: „Prin investiții de calitate, Republica Moldova poate să ajungă în rând cu economiile țărilor UE”


62ff0430 ba83 439d 8f9b 975454105983 - News Moldova

În cadrul unei vizite de lucru la București, Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a participat la Recepția de Anul Nou 2023 găzduită de AHK România

Șeful Legislativului a prezentat oportunitățile mediului de afaceri și investițional din Republica Moldova, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului.

„Sunteți cu toții bineveniți în Republica Moldova. Avem nevoie de mult mai multe investiții în Republica Moldova. Prin investiții de calitate, care să aducă expertiză, să deschidă locuri de muncă, să genereze profit și salarii bune, Republica Moldova poate să vadă o creștere economică stabilă, să ajungem în rând cu economiile țărilor UE”, a subliniat Igor Grosu.

Acesta a mai prezentat acțiunile autorităților care au scopul de a face mai atractiv mediul de afaceri din țara vecină și de a atrage investitori. Printre acestea se numără digitalizarea serviciilor pentru antreprenori sau accesul la finanțare a IMM-urilor. De asemenea, politicile statului sunt orientate spre capi

News Moldova îți recomandă și ...   Asociația Investitorilor Străini în Republica Moldova marchează două decenii de activitate


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Republica Moldova

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top