fbpx
Connect with us

Un nou jucător pe scena politică moldovenească: partidul ‘Moldova Liberă și Suverană’

Un nou jucător pe scena politică moldovenească: partidul 'Moldova Liberă și Suverană' - News Moldova

Republica Moldova

Un nou jucător pe scena politică moldovenească: partidul ‘Moldova Liberă și Suverană’

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Pe scena politică a Republicii Moldova a pășit o nouă formațiune – Partidul Politic ‘Moldova Liberă și Suverană’. Conform declarațiilor din statutul său, acest partid își propune să construiască o Republică Moldovă democratică, multinațională și multiculturală, urmărind astfel să aducă o schimbare semnificativă în peisajul politic moldovenesc

Conform informațiilor furnizate de IPN, statutul acestui nou partid își propune să construiască o Republică Moldovă democratică, multinațională și multiculturală.

Potrivit datelor depuse la Agenția Servicii Publice, Nicolae Boicu ocupă funcția de președinte al acestui partid proaspăt înființat, cu sediul oficial în municipiul Chișinău, pe strada Albișoara. Numărul de membri declarat depășește cifra de 1700, evidențiind astfel interesul și sprijinul semnificativ pe care această formațiune politică îl atrage.

În contextul politic actual din Republica Moldova, cu nu mai puțin de 81 de partide înregistrate, apariția Partidului „Moldova Liberă și Suverană” adaugă o dimensiune nouă și promițătoare pe scena politică, cu obiectivele sale declarate de consolidare a democrației și promovare a diversității culturale și etnice.

În următoarele luni, am putea asista la dezvoltarea și conturarea platformei politice a acestui partid, în timp ce se desfășoară activități și se lansează inițiative pentru a câștiga sprijinul a cât mai mulți cetățeni moldoveni. Partidul „Moldova Liberă și Suverană” pare să fie pregătit să contribuie la diversificarea și schimbarea peisajului politic din Republica Moldova.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Republica Moldova

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top