fbpx
Connect with us

Actrița Daniela Nane divorțează de istoricul Adrian Cioroianu după opt ani de căsătorie

index 1 - News Moldova

Romania

Actrița Daniela Nane divorțează de istoricul Adrian Cioroianu după opt ani de căsătorie


Daniela Nane a anunțat pe pagina personală de facebook divorțul de Adrian Cioroianu. Recent, publicația Mediaflux a surprins-o pe Daniela Nane într-o ipostază tandră cu tenorul Octavian Ene

Daniela Nane, a fost recunoscută de-a lungul timpului mai mult pentru cariera sa în actorie decât pentru aspectele vieții sale personale. Cu toate că a preferat întotdeauna să-și păstreze viața privată departe de ochii publicului, recent au ieșit la iveală detalii neașteptate. Până în anul 2002, Daniela Nane a fost căsătorită cu Viorel Popa. Ulterior, în 2016, s-a căsătorit cu Adrian Cioroianu, directorul Bibliotecii Naționale din București. Cu toate că aparițiile lor în mediul online au fost rare, ei au apărut împreună în imagini, aparent fericiți, până acum.

Recent, publicația Mediaflux a surprins-o pe Daniela Nane sărutându-se cu tenorul Octavian Ene,în fața hotelului Hilton de pe Calea Victoriei din București. Gesturile tandre au continuat în mașina bărbatului. După apariția acestor imagini, Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu printr-un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, menționând că este o femeie divorțată și mulțumind pentru respectarea vieții sale private.

În ceea ce-l privește pe Octavian Ene, acesta este un tenor în vârstă de sub 30 de ani, care a absolvit Liceul Gheorghe Șincai din București și a studiat Canto la Universitatea Națională de Muzică București. La momentul respectiv, era și doctorand la aceeași instituție și solist vocal la Teatrul Muzical Ambasadorii.

Daniela Nane are un fiu, pe nume Codin, în vârstă de 25 de ani, din căsătoria sa anterioară cu omul de afaceri Viorel Popa. Codin a studiat psihologie investigativă și a practicat diverse sporturi, precum scrimă, înot și atletism, deși nu a optat pentru o carieră în acest domeniu.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Romania

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top