fbpx
Connect with us

ABUZ în BUCOVINA? Investiția de aproximativ 200.000 euro a unei familii de tineri investitori suceveni BLOCATĂ de conducerea Aeroportului internațional Suceava!!

Suceava

ABUZ în BUCOVINA? Investiția de aproximativ 200.000 euro a unei familii de tineri investitori suceveni BLOCATĂ de conducerea Aeroportului internațional Suceava!!


Crăciun nefericit pentru o familie de tineri investitori din Suceava

O tânără familie de suceveni a crezut în invitațiile lansate în mod repetat de administrația publică suceveană la adresa Diasporei de a reveni “Acasă în Bucovina” pentru a investi în economia suceveană. Promisiunea suna bine în urechea familiei Vicol: o economie locală aflată într-o ușoară creștere, o administrație locală care depune toate eforturile pentru a veni în sprijinul mediului privat într-un efort comun de creștere și dezvoltare a Bucovinei.

Realitatea însă s-a dovedit pentru cei doi soți și cei trei copii ai lor una dramatică.

News Moldova îți recomandă și ...   Programul ”Paştele în Bucovina”: La Gura Humorului are loc, astăzi, sărbătoarea Coşurilor cu produse tradiţionale de Paşte

După investiții de aproximativ 200.000 euro, care însumează și fonduri europene dar și banii economisiți cu multă trudă în străinătate, cei doi au ajuns efectiv în pragul disperării.

Afacerea lor, este una pe care cei mai mulți dintre cei care au zburat cel puțin odată de pe Aeroportul Suceava sigur o cunosc. Este vorba despre restaurantul din exteriorul Aeroportului, unul foarte cochet, bine aprovizionat și cu o deservire ireproșabilă atât pentru publicul larg cât și pentru pasagerii care servesc în avion pachetele pregătite de către  restaurantul AVA WING.

News Moldova îți recomandă și ...   Activitatea Primăriei comunei sucevene Ipotești se va desfășura, începând din această primăvară, într-o nouă clădire, de ultimă generație

În perioada 27 – 30 decembrie News Moldova va prezenta o miniserie de 4 episoade a interviului realizat cu Vicol Alexandra

Într-un interviu acordat News Moldova doamna Vicol Alexandra în calitate de reprezentant al societății AVA WING care operează restaurantul din Aeroportul Ștefan cel Mare de la Suceava explică efectiv războiul la care au fost supuși de către administrația locală și implicit conducerea Aeroportului care încearcă cu orice preț să-i execute!!

Care ar fi motivația acestei execuții?

News Moldova îți recomandă și ...   Licitația pentru proiectarea drumului expres Suceava – Botoșani, care trebuia să aibă loc astăzi, a fost amânată

Vă invităm să urmăriți miniseria de 4 episoade în perioada 27 – 30 decembrie pe parcursul cărora reprezentantul firmei de HoReCa din Aeroportul Suceava detaliază punct cu punct abuzurile la care a fost suspusă de conducerea Aeroportului Suceava. 

Poate că nu este lipsit de importanță nici faptul că abuzurile în formă continuată au început și s-au desfășurat pe perioada în care Președintele Consiliului de Administrație era Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, actualul inculpat Cristinel Crețu acuzat de către procurorii DNA de abuzuri grave în serviciu.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top