fbpx
Connect with us

Accident rutier pe raza orașului Salcea, autocar cu 20 de persoane implicat

Collage Maker 21 Aug 2023 10 42 AM 8629 - News Moldova

Suceava

Accident rutier pe raza orașului Salcea, autocar cu 20 de persoane implicat


Accidentul rutier a avut loc în orașul Salcea, unde un autocar cu 20 de pasageri a fost implicat într-un accident, soldat cu rănirea șoferului autoturismului

Sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17:00, un accident rutier a avut loc în orașul Salcea, unde un autocar transportând 20 de pasageri a fost implicat într-un accident cu un autoturism.

Accid autocar salcea 19 aug 23 2 tn - News Moldova

Impactul dintre cele două vehicule a dus la rănirea șoferului autoturismului, în timp ce niciunul dintre cei aflați în autocar nu a necesitat îngrijiri medicale.

News Moldova îți recomandă și ...   Prejudiciu de 51,4 milioane lei descoperit în urma producerii ilegale de țigări din tutun importat din Rusia

Echipele de intervenție s-au mobilizat rapid, iar pompierii militari de la Detașamentul Suceava au ajuns la fața locului cu o autospecială specială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2.

Conducătorul autoturismului, care a fost conștient și cooperant, primește asistență medicală din partea echipajului SMURD și este probabil că va fi transportat la spital pentru îngrijiri suplimentare.

Accid autocar salcea 19 aug 23 1 tn - News Moldova

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a furnizat informații, indicând că accidentul rutier s-a petrecut pe DN 29 Suceava-Botoșani, în apropierea localității Plopeni din județul Suceava.

News Moldova îți recomandă și ...   Gestul răzbunător al unui sucevean: a măcelărit cu sabia un bărbat, în propria locuință

Din cauza impactului, traficul rutier a fost temporar oprit pe ambele sensuri ale drumului, în timp ce autoritățile s-au ocupat de gestionarea situației și de asigurarea măsurilor necesare pentru a asigura siguranța celor implicați și pentru a restabili circulația în zonă.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top