fbpx
Connect with us

Acțiune promptă a forțelor de ordine sucevene: au recuperat și restituit bunuri furate in valoare totală de peste 10.000 de lei

62120714 - News Moldova

Suceava

Acțiune promptă a forțelor de ordine sucevene: au recuperat și restituit bunuri furate in valoare totală de peste 10.000 de lei


Două cazuri de furt care implicau sume importante de bani, rezolvate prompt de autoritățile sucevene

O tânără în vârstă de 21 de ani din Suceava s-a deplasat în jurul orelor 13:00 în zona unui centru comercial unde funcționează și o entitate publică pentru a-și schimba anumite documente de identitate.

În timp ce se afla lângă fântâna arteziană, a pus rucsacul, care conținea suma de 6.000 de lei și mai multe documente personale, pe marginea din beton.

Ulterior, a plecat cu mașina sa, uitând să ia rucsacul. Când s-a întors după aproximativ 30 de minute, rucsacul nu mai era acolo.

În urma unei anchete rapide, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 57 de ani din Suceava ca fiind principalul suspect. Acesta a recunoscut că a comis furtul și a returnat rucsacul împreună cu suma de 5.850 de lei.

De asemenea, pe 27 august 2023, un bărbat în vârstă de 34 de ani a raportat că a fost victima unui furt într-o stație de carburanți din Suceava, unde i-a fost sustrasă o borsetă care conținea suma de 10.090 de euro.

Bărbatul și-a uitat borseta în toaleta stației și nu a mai putut să o găsească ulterior.

Eforturile polițiștilor au condus la identificarea unui bărbat în vârstă de 49 de ani din satul Roșcani, orașul Liteni, ca fiind responsabil pentru furt.

Acesta a recunoscut fapta și a returnat borseta împreună cu suma de bani și documentele proprietarului.

În ambele cazuri, sunt în curs cercetări penale pentru furt.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top