fbpx
Connect with us

Activistul Daniel BODNAR, suspect într-un dosar al DIICOT! Printre capetele de ACUZARE se numără și DETINEREA de DROGURI

daniel bodnar droguri diicot e1633069667132 - News Moldova

Suceava

Activistul Daniel BODNAR, suspect într-un dosar al DIICOT! Printre capetele de ACUZARE se numără și DETINEREA de DROGURI


Noi probleme de ordin LEGAL pentru activistul Daniel Bodnar

Activistul de mediu Daniel Bodnar, a făcut publică o citație primită de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Suceava.

Bodnar a fost înștiințat că trebuie să se prezintă în fața unui procuror, pentru a i se aduce la cunoștință calitatea de suspect într-un dosar instrumentat de către DIICOT.

Din citația publicată chiar de Bodnar reiese că acesta figurează ca suspect într-un dosar privind infracțiunile de „acces ilegal la un sistem în formă continuată”, „operațiuni ilegale cu sisteme informatice”, „instigare la comiterea infracțiunii de acces ilegal la un sistem în formă continuată”, dar și „deținere de droguri de risc, fără drept, în vedere consumului propriu”.

Contactat de Monitorul de Suceava, Daniel Bodnar a declarat că nu are habar de unde vin aceste acuzații și de ce caz sunt legate. El a mai spus că nu fumează, nu consumă alcool, iar de droguri nici nu poate fi vorba.

Reamintim faptul că Daniel BODNAR a suferit un accedent grav in luna ianuarie a acestui an de pe urma căruia încă nu s-a recuperat integral. Locul acestuia în activitatea de avetizarea a suspiciunilor privind traficul de lemne a fost luat de Tiberiu BOSUTAR, cunoscut mai bine publicului sucevean și național după retragerea pe fondul accidentării a lui Daniel BODNAR.

Duc o luptă cruntă pentru a reveni pe picioarele mele și pentru a continua lupta. O luptă pe care mi-am asumat-o pentru că am lucrat cu adevăr și dreptate!
Voi merge la audieri pentru a fi audiat pentru că am lucrat doar la dreptate și sunt hărțuit inutil de o adunătură de ,,supuși” liderului suprem ,,Gheorghe Flutur” pentru că mi-am permis să îl numesc ,,Drujba Bucovinei” și omul care protejează mafia lemnului, a comentat Daniel BODNAR pe rețelele de socializare. 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top