fbpx
Connect with us

ACUZAȚII GRAVE ale unui PRIMAR liberal din SUCEAVA! „M-au amenințat, NU domnul FLUTUR în persoană, ci locotenenții dumnealui”

ACUZAȚII GRAVE ale unui PRIMAR liberal din SUCEAVA! "M-au amenințat, NU domnul FLUTUR în persoană, ci locotenenții dumnealui" - News Moldova

Suceava

ACUZAȚII GRAVE ale unui PRIMAR liberal din SUCEAVA! „M-au amenințat, NU domnul FLUTUR în persoană, ci locotenenții dumnealui”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Acuzațiile au fost lansate de Primarul Comunei sucevene, BOSANCI.  Neculai MIRON: „A fost o epurare politică”

„Am fost pus pe listă probabil în urma comentariilor și intervențiilor din online, unde am spus că listele nu au fost făcute democratic. Nu eram la ședința la care s-a decis, eram în concediu, dar am înțeles că am fost nominalizat și m-am prezentat la Congres. 

Județul Suceava îl cunoaște foarte bine pe domnul Flutur… În delegația pentru Congres erau anumite persoane pe care nu le-am văzut niciodată. A fost o epurare politică. Știu mulți colegi, președinți de organizații, primari care, din cauza opțiunii lor politice, au fost scoși de pe liste. Preferă să rămână în anonimat pentru că se tem de repercusiuni. 

ACUZAȚII GRAVE ale unui PRIMAR liberal din SUCEAVA! "M-au amenințat, NU domnul FLUTUR în persoană, ci locotenenții dumnealui" - News Moldova

Edilul a ieșit și cu declarații pe tema furturilor de material lemnos! Liberalul a legat furturile de lemn de numele Președintelui CJ SUCEAVA, Gheorghe FLUTUR dar și de finul Presedintelui Iohannis

În Suceava avem o masă lemnoasă bogată… M-am debarasat cu totul de domnul Iohannis. Știm foarte bine relația strânsă cu organizația PNL la nivel național a fabricilor de prelucrare a lemnului. 

La nivel județean sunt trusturi de presă în care, dacă comentăm ceva, suntem intimidați, discreditați. 
M-au amenințat, nu domnul Flutur în persoană, ci locotenenții dumnealui. 
Când am vrut să candidez pentru funcția de vicepreședinte al PNL în organizația județeană, au început să sune telefoanele și mi s-a vorbit urât. 

Finul domnului Iohannis este manager la cele mai mari firme de prelucrare a lemnului. Iohannis a devenit, dintr-un susținător al democrației, un susținător al penalilor”, a acuzat edilul, la Realitatea Plus. 

Președintele CJ Suceava, Gh FLUTUR nu a raspuns apelurilor jurnaliștilor redacției News Moldova pentru a ne oferi un punct de vedere referitor la acuzațiile formulate la adresa dumnealui de catre primarul de Bosanci.  Vicepresedintele CJ Suceava Neculai BARBA nu a dorit sa comenteze speta.

Un punct de vedere a oferit la cald, Viorel SEREDENCIUC, secretarul organizației PNL Suceava: 

ACUZAȚII GRAVE ale unui PRIMAR liberal din SUCEAVA! "M-au amenințat, NU domnul FLUTUR în persoană, ci locotenenții dumnealui" - News Moldova„Sunt inepții! Nu este nici o legatură intre firmele care exploatează masă lemnoasă și Consiliul Județean Suceava.

Cu atât mai puțin, nu există o legătură între aceste firme și Președintele CJ Suceava, Gheorghe FLUTUR.

Voi reveni cu o declaratie mai ampla pe parcursul acestei zile”.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top