fbpx
Connect with us

AFACERI de partid cu PÂRTII la VATRA DORNEI! ACUZAȚIILE au fost formulate de șeful serviciului SALVAMONT

Suceava

AFACERI de partid cu PÂRTII la VATRA DORNEI! ACUZAȚIILE au fost formulate de șeful serviciului SALVAMONT


“O firma de partid din Câmpulung sau o asociere de firme este interesata de preluarea Pârtiei Veverița”

Acuzații dure formulate de către președintele PSD Vatra Dornei, Petre Ariciuc care este si șeful serviciului local Salvamont. Acesta a criticat atât procedura de consultare publică organizată de primărie pentru proiectul de hotărâre de Consiliu Local prin care se va face concesionarea pârtiei, cât și cuantumul redevenței anuale in valoare de  19.500 de euro, mult prea mica din punctul sau de vedere,  pe care municipalitatea ar urma să o încaseze in urma concesionarii, este mult prea mica.

News Moldova îți recomandă și ...   Mesajul Primarului comunei IPOTEȘTI, județul SUCEAVA, Dumitru GULEI, transmis cu ocazia sărbătorilor de iarnă

La Vatra Dornei, într-adevăr afacerile de partid se derulează neținând cont de condițiile precare care ne așteaptă in perioada următoare

Petre ARICIUC, SALVAMONT: “Ne-am trezit la jumătatea lunii septembrie ca domnul primar îmi aduce la cunoștință ca in sedinta de birou PNL s-a dispus predarea pârtiei de schi”

Din moment ce este o activitate care tine de o administrație locala, aceasta situație trebuie analizata in Consiliul Local. O analiza cost/beneficiu, impact economic si social”

News Moldova îți recomandă și ...   LIVE: Declarație de presă susținută de managerul SJU Suceava, dr. Alexandru Calancea, în direct de la Spitalul Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava

Petre Ariciuc atrage atenția si asupra modului in care s-a întocmit documentația de concesionare, ridica alte semne de întrebare, o documentație care putea fi făcută gratuit la nivel de UAT Vatra Dornei, a costat prin achiziție directa 600 de milioane de lei vechi, menționând ca înainte cu doi ani , de la aceeași firma au fost achiziționate aceleași servicii de documentație cu suma modica de 25 de mii de lei.

News Moldova îți recomandă și ...   Larisa BLANARI este noul Președinte al Organizației de Femei a PSD Suceava

Este un document copy/paste care a stat la baza predării pârtiei Rarău. Este vorba despre o afacere de partid. Vatra Dornei are partii de schi de 30-40 de ani, nimeni nu era la curent cu intenția de concesionare, nimeni nu a manifestat intenția de a prelua aceasta pârtie si deocamdată se vehiculează ca o firma de partid din Câmpulung sau o asociere de firme este interesata de preluarea Pârtiei Veverița”, a declarat Petre Ariciuc.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top