fbpx
Connect with us

Albini PRASSA – distribuitor unic Tissot în România, lansează la GURA HUMORULUI Tissot U16 Rugby Trophy

Tissot U16 Trophy etapa 1 - News Moldova

Suceava

Albini PRASSA – distribuitor unic Tissot în România, lansează la GURA HUMORULUI Tissot U16 Rugby Trophy


În perioada 3 – 4 Septembrie 2021 se va da startul la Gura Humorului la Tissot U16 Rugby Trophy – competiţie rugbystică dedicată echipelor susţinute de Tissot România la categoria de vârstă U16

În data de 4 Septembrie 2021, începand cu orele 10:00 se va disputa primul meci între Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului şi Warriors Timişoara.
Tissot este cunoscut la nivel mondial ca un aprig susţinător al sportului, dar legătura sa puternică cu rugby-ul datează oficial încă din 2013, prin prezenţa sa în cadrul RBS Turneul celor 6 naţiuni.

Albini Prassa şi-a început activitatea în România în 2004, ca distribuitor de ceasuri Swiss Made.

În momentul de faţă, distribuitorul unic în România al mărcii Tissot reprezintă o componentă importanta în dezvoltarea rugby-ului românesc. Cu atât mai mult, cu cât în ultimii ani s-a lansat în România şi o ediţie limitată a ceasului Tissot Stejarii, marcând o primă colaborare de acest fel între un producător elveţian şi o federaţie sportivă de la noi – Federaţia Română de Rugby.

Gabriela Popescu Ion Schiau - News Moldova„Suntem extrem de încântați de răspunsul echipelor pentru acest proiect. Prin trofeul Tissot U16 ne dorim să consolidăm comunitățile de rugby pe care le sprijinim, să creăm noi sinergii și să oferim generațiilor noastre viitoare de rugby momente memorabile. Acest proiect va consta în 20 de meciuri de-a lungul sezonului 21/22, dintre care cele 10 retur vor fi organizate într-un întreg weekend de rugby, toate împreună, în primăvara anului 2022.

Pe baza feedback-ului echipelor, sperăm că vom deschide în viitor Trofeul către mai multe echipe sau mai multe
categorii de vârstă”, Ion Schiau, fondator Albini Prassa.

News Moldova îți recomandă și ...   Uniunea Polonezilor din România organizează „Să salvăm de la uitare” – să păstrăm vie memoria strămoșilor noștri

Evenimentul de la Gura Humorului va da startul unor meciuri de rugby U16 ce se vor desfăşura până în vara anului 2022, când toate echipele participante se vor reuni pentru a disputa finala trofeului

Această campanie demarată vine ca un raspuns al lipsei de meciuri rubgystice pentru juniori, în contextul pandemiei. Principalul liant ce uneşte echipele participante la acest trofeu este susţinerea pe care o primesc din partea Albini Prassa. La momentul de faţă sunt 5 (cinci) echipe înscrise în cadrul turneului şi anume: Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului, Warriors Timişoara, CS Aurora Băicoi, Rugby Alba-Iulia şi RC Griviţa.

News Moldova îți recomandă și ...   Senatorul PSD Gheorghe Mîndruță: „Legea pensiilor a fost adoptată!”

Pe perioada desfăşurării turneului, se vor juca meciuri între echipele participante, găzduite în diferite locatii ale ţării – aceste meciuri vor seta scena pentru vara lui 2022 când toate echipele se vor întâlni pentru a-şi disputa trofeul.

Susţinătorul evenimentelor va încuraja toţi jucătorii prin mici cadouri, iar la finalul turneului cei mai buni jucători de la fiecare echipă vor fi premiaţi cu ceasuri Tissot.

image003 - News Moldova„Am salutat această iniţiativă şi mă bucur că noi, cei de la Gura Humorului, vom fi cei ce vom demara Tissot U16 Rugby Trophy. Mereu am spus că pentru noi, rugby-ul este mai mult ca un sport, este un mod de viaţă şi promovează, înainte de toate, spiritul de comunitate şi prietenie.

Aceste valori stau la baza tuturor proiectelor rugbystice de la Gura Humorului şi iată că, prin bunăvoinţa partenerilor noştri de la Tissot România, mai punem o piatră de temelie la dezvoltarea rugby-ului românesc”, transmite Gabriela Popescu, preşedintele Fundaţiei Te Aud România – entitatea implicată în organizarea acestei etape de la Gura Humorului.

News Moldova îți recomandă și ...   CJ Suceava se va implica în construcția Autostrăzii Nordului pentru tronsonul Suceava-Gura Humorului

Mânaţi şi uniţi de acelaşi spirit al valorilor care a consacrat sportul cu balonul oval, misiunea noastră comună transcede dincolo de scorul înscris pe tabela de marcaj, de statistici şi de poziţiile din clasament. Avem cu toţii o misiune comună – şi anume, de a susţine tineretul prin sport şi de a contribui la dezvoltarea rugby-ului pe termen lung.

„În ultimul an, aceşti copii au avut foarte puţine meciuri. Acest eveniment vine ca o gură de aer proaspăt pentru juniorii de la Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului. Noi am încercat în toată această perioadă să îi încurajăm şi să îi ţinem aproape de rubgy; însă în absenţa meciurilor – devine destul de greu. Mulţumim pe această cale tuturor celor implicaţi în organizarea acestui turneu şi aşteptăm cu nerăbdare să ne întalnim în teren şi cu celelalte echipe participante”, declară domnul Florin Nistor, directorul Clubului Sportiv Şcolar Gura Humorului şi antrenorul echipei de U16.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top