fbpx
Connect with us

LACAȘ de cult MISTUIT de flăcări in SUCEAVA! Intervenție promptă a Pompierilor din Câmpulung Moldovenesc

Suceava

LACAȘ de cult MISTUIT de flăcări in SUCEAVA! Intervenție promptă a Pompierilor din Câmpulung Moldovenesc


Incendiu în localitatea Breaza de Sus

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Breaza și Moldova-Sulița, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la anexele unui lăcaș de cult (biserică adventistă) din localitatea Breaza de Sus.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și exista  pericol de propagare la construcția bisericii. Incendiul a fost lichidat la ora 3:45.

News Moldova îți recomandă și ...   Clipa adevărului pentru angajații Spitalului Județean Suceava, BLAGA si TURCOMAN: fisa postului, relații oneroase cu privații și cabinetele, relații amoroase

Au ars: o magazie pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, o anexă (destinație bucătărie și sală de mese) și camera centralei termice pe aproximativ 200 de metri pătrați. Au mai ars circa 14 tone de carbune tip cox și s-au degradat obiecte de mobilier, electrocasnice, elemente de tâmplărie și alte bunuri.

 

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PNL de Suceava Angelica FĂDOR, despre inițiativa legislativă ce propune acordarea de vouchere de vacanță și în sectorul privat

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat construcția bisericii, cu bunurile aferente.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top