fbpx
Connect with us

Angelica FĂDOR, deputat PNL de Suceava: raport de activitate parlamentară Decembrie 2023

Angelica FĂDOR, deputat PNL de Suceava: raport de activitate parlamentară Decembrie 2023 - News Moldova

Suceava

Angelica FĂDOR, deputat PNL de Suceava: raport de activitate parlamentară Decembrie 2023

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Activitatea Angelicăi FĂDOR de deputat și Vicepreședinte al Comisiei pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului, în mandatul curent, se rezumă la:

  • 7 luări de cuvânt;
  • 17 declarații politice;
  • 145 de propuneri legislative dintre care 43 au fost deja promulgate (în toată perioada);
  • 2 proiecte proprii;
  • 50 întrebări și interpelări.

„Pentru mine, ca parlamentar, a existat și există o singură mare prioritate, românii și mai ales cei din Suceava. Cei față de care sunt răspunzător să le reprezint nevoile și interesele în Camera Deputaților a României. Problemele lor nu mi-au fost străine, iar la Biroul parlamentar din Vatra Dornei, am primit mereu oameni deciși să se implice sau care aveau nevoie de ajutor. Astfel că am dus spre ministere unele din solicitările primite, sau am găsit împreună soluții de rezolvare, la problemele fiecărui cetățean ce mi-a trecut pragul cabinetului parlamentar.

Ca politician și mai ales ca parlamentar de Suceava, am identificat, împreună cu primarii din județul Suceava, problemele pe care le întâmpină în atingerea obiectivelor asumate la începutul mandatului lor, încercând și chiar reușind, de cele mai multe ori, să implementăm soluții astfel încât să le fie mai ușor să-și ducă mandatul la îndeplinire.

Ca Președinte a Organizației Femeilor Liberale din județul Suceava, am susținut proiecte care răspund nevoilor comunităților locale și am încurajat implicarea socială și politică a femeilor din întreaga țară.

A fost un an de muncă, de implicări, cu multe schimbări, provocări, dar și reușite, iar activitatea mea va continua mereu în slujba sucevenilor”, a declarat deputatul sucevean Angelica Fădor.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top