fbpx
Connect with us

Angelica FĂDOR (PNL): “Convenția Anti-Mită a Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) este în vigoare în România, de ieri, 22 septembrie”

Angelica Fador - News Moldova

Suceava

Angelica FĂDOR (PNL): “Convenția Anti-Mită a Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) este în vigoare în România, de ieri, 22 septembrie”


Convenția Anti-Mită a Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) este în vigoare în România, de ieri, 22 septembrie, a anunțat deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor

“Momentul marchează intrarea țării noastre în rândul statelor care aplică cele mai ridicate standarde de conduită etică, de transparență și de siguranță în cadrul schimburilor dintre țări. Modul în care suntem priviți de marii investitori, dar și de instituțiile financiare internaționale se va îmbunătăți în perioada următoare, România fiind acum o țară în care lupta împotriva corupției este la același nivel precum în cele mai dezvoltate state ale lumii.
Ratificarea acestei convenții în luna iulie a acestui an a fost doar una dintre componentele procesului admiterii României în OECD. Organizația include 70% din producția și comerțul globale, dar și 90% din suma totală a investițiilor străine directe la nivel mondial, având în rândurile sale membri precum SUA, Germania și Japonia. Integrarea țării noastre în Organizație este un obiectiv de țară esențial, susținut de PNL”, a subliniat Angelica Fădor.

News Moldova îți recomandă și ...   Spitatul Clinic Județean de Urgență Suceava marchează „Ziua mondială a prematurității”


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top