fbpx
Connect with us

Autorul CRIMEI din apropierea aeroportului din Salcea a fost PRINS

Suceava

Autorul CRIMEI din apropierea aeroportului din Salcea a fost PRINS


Autorul crimei din seara zilei de marți, 6 decembrie, din apropierea Aeroportului Internațional ”Ștefan cel Mare” din Salcea, a fost prins în această dimineață

Acesta se ascundea în zona pieței de sub pasarela din Ițcani. Cezar Vasile Popescu are 41 de ani și este din municipiul Suceava.

Bărbatul nu a putut explica procurorilor criminaliști prea coerent motivul pentru care l-a ucis pe ciobanul Vasile Andrieș, de 53 de ani, din satul Plopeni, orașul Salcea.

News Moldova îți recomandă și ...   Un preot din comuna suceveană SADOVA a fost găsit DECEDAT în apropierea bisericii în care slujea

S-a decis internarea sa în Secția de Psihiatrie din Burdujeni a Spitalului Județean Suceava, iar ulterior se va stabili măsura care fi luată față de el.

Incidentul a fost semnalat la Poliția Orașului Salcea marți după-amiază, înainte de ora 16.00, iar cel care a sesizat totul a fost proprietarul unei stâne situate la periferia oraşului.

”S-a constatat că stâna este situată pe drumul care duce către Aeroportul Internațional din Salcea, iar în proximitatea acesteia a fost identificat cadavrul ciobanului, un bărbat de 53 ani, localnic.

Din cele relatate de către administratorul stânei, acesta declară că îndreptându-se către stână s-a intersectat cu o persoană de sex masculin, purtând o glugă, care ar fi manifestat un comportament ciudat, îndepărtându-se în grabă într-o direcție necunoscută. Administratorul stânei bănuiește că acesta ar putea fi inclusiv autorul infracțiunii”, se arăta într-un comunicat al IPJ Suceava.

News Moldova îți recomandă și ...   Mesajul Primarului comunei STROIEȘTI, județul SUCEAVA, Mihai SENIC, transmis cu ocazia sărbătorilor de iarnă


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top