fbpx
Connect with us

Se cere avizul de la Apele Române pentru proiectul aqua-park din Suceava

expediav2 2417564 20ee13 200069 e1692946382918 - News Moldova

Suceava

Se cere avizul de la Apele Române pentru proiectul aqua-park din Suceava


Primăria cere avizul de gospodărire a apelor din partea A.N. Apele Române, pentru proiectul “Aqua Park în cadrul Complexului sportiv din Municipiul Suceava”

În cadrul acestui demers, Primăria Municipiului Suceava va solicita un aviz ce acoperă aspecte legate de organizarea șantierului, împrejmuirea zonei, precum și racordurile și branșamentele la rețelele urbane de utilități.

Investiția propusă vizează construirea unui Aqua-Park în apropierea viitoarei săli polivalente a municipiului, care este deja în curs de construcție.

News Moldova îți recomandă și ...   A 3-a ediție a Festivalului Trufelor: O delicată aventură gastronomică în Bucovina

“Ca rezultat al procesului de producție vor rezulta ape uzate, care vor fi epurate în stație de epurare, dotată cu treaptă biologică,” a menționat Primăria Suceava într-o declarație recentă.

Persoanele interesate să transmită observații, sugestii sau recomandări pot adresa comunicările lor către Primăria Suceava, începând cu data de 28 august 2023.

Proiectul Aqua-Park urmărește transformarea zonei într-un pol de agrement modern și diversificat

În ultimii ani, primăria a pus în aplicare proiecte importante în ceea ce privește infrastructura sportivă, iar acest Aqua-Park se adaugă planului de dezvoltare urbană cu scopul de a oferi opțiuni de divertisment și recreere pentru locuitori și turiști.

News Moldova îți recomandă și ...   Senatorul George MÎNDRUȚĂ: „PSD Suceava are convingerea că actul guvernării este mai important decât orgoliile politice locale”

Această inițiativă a devenit cu atât mai fezabilă datorită unor noi prevederi privind accesul la fonduri europene pentru obiective de agrement de tipul Aqua-Park.

În lumina acestor oportunități, Primăria Suceava a început să lucreze la un studiu de fezabilitate în colaborare cu o firmă specializată care a realizat și alte proiecte similare în țară.

Așadar, solicitarea de aviz de la Apele Române reprezintă o etapă importantă în procesul de materializare a proiectului, semnalând intenția fermă a administrației locale de a continua eforturile pentru dezvoltarea infrastructurii urbane.

News Moldova îți recomandă și ...   Președintelui Senatului, Nicolae CIUCĂ a fost onorat cu Ordinul "Crucea Bucovinei" la Mănăstirea Voroneț


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top