fbpx
Connect with us

Axul rutier principal al Sucevei va intra, de la 1 iulie, în proces de REABILITARE

Axul rutier principal al Sucevei va intra, de la 1 iulie, în proces de REABILITARE - News Moldova

Suceava

Axul rutier principal al Sucevei va intra, de la 1 iulie, în proces de REABILITARE

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Începând cu data de 1 iulie, Suceava se pregătește să demareze ample lucrări de reparații pe întregul său ax rutier principal, care nu a fost modernizat de mai bine de 12 ani

De la ieșirea către Fălticeni până la ieșirea către Botoșani, strada va intra într-un proces de renovare necesar pentru a rezolva problemele apărute în timp. Pentru a minimiza disconfortul și a evita perturbarea traficului, autoritățile au găsit o soluție parțială: lucrările vor fi programate în principal în orele seara și noaptea.

În consecință, luna următoare va fi o perioadă dificilă pentru circulația rutieră în Suceava.

De data aceasta, aglomerația nu va fi generată de un flux sporit de turiști sau de reîntoarcerea sucevenilor din diaspora pentru a-și vizita rudele, ci din cauza nevoii de reparații urgente pe o stradă care nu a fost modernizată de mai mult de un deceniu. Prin urmare, întregul ax rutier principal al municipiului va fi supus unor lucrări de reparații ample.

Pentru ca disconfortul produs de aceste lucrări să fie unul minim, majoritatea activităților vor fi desfășurate în orele de noapte și în serile târzii. De asemenea, se va profita de orele de după-amiază, când traficul rutier este mai redus, între orele 18:00 și 22:00, pentru a evita cât mai mult afectarea traficului.

În concluzie, începând cu data de 1 iulie, municipiul Suceava se pregătește pentru ample lucrări de reparații pe axul rutier principal, având ca scop remedierea problemelor apărute în urma trecerii timpului.

Autoritățile vor lua măsuri pentru a minimiza disconfortul, programând lucrările în mare parte în timpul nopții și în serile târzii, cu speranța de a limita perturbarea traficului și a reduce neplăcerile pentru cetățeni.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top