fbpx
Connect with us

Bilanț pozitiv pentru franciza „Lumea Perdelelor Suceava” la împlinirea unui an de la inaugurare

Bilanț pozitiv pentru franciza "Lumea Perdelelor Suceava" la împlinirea unui an de la inaugurare - News Moldova

Suceava

Bilanț pozitiv pentru franciza „Lumea Perdelelor Suceava” la împlinirea unui an de la inaugurare

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Mereu la curent cu ultimele tendințe în lumea țesăturilor Lumea perdelelor Suceava reprezinta o sursă bogată de opțiuni pentru clienți, oferind peste 10.000 de modele de perdele și draperii

Debut încununat de succes pentru franciza Lumea Perdelelor Suceava în primul an de activitate!

Este o realizare remarcabilă poziționarea în topul prestatorilor de servicii de profil de pe piața suceveană într-un timp atât de scurt pentru care mulțumim în primul clienților noștri, dar și colaboratorilor și furnizorilor noștri.

Acest bilanț pozitiv reprezintă de fapt o confirmare a valorii și calității produselor și serviciilor pe care acest brand îl oferă clienților. Este o mărturie a efortului depus în satisfacerea nevoile și preferințele acestora, dar și a profesionalismului și dedicării de care experții Lumea perdelelor Suceava dau dovadă în fiecare zi.

Poziționarea în topul prestatorilor de servicii de profil indică încrederea și aprecierea clienților noștri. Este o bază solidă care ne responsabiliează în dezvoltărea și extinderea activităților viitoare.

Înțelegem faptul că piață de profil, aflată în continuă dezvoltare, obligă antreprenorii să mențină standardele ridicate, să exploreze noi idei și tendințe în industria perdelelor și să ofere servicii de înaltă calitate.

Vă mulțumim încă o dată pentru increderea acordată în acest prim an de activitate al „Lumea Perdelelor Suceava” nu unul ușor, dar cu siguranță unul plin de satisfacții atât profesionale cât și personale. Fiecare client mulțumit contează enorm pentru noi!

Lumea Perdelelor Suceava este o franciză a brandului Lumea Perdelelor care și-a desfășurat activitatea cu succes pe parcursul ultimilor 10 ani.

Ana și Ovidiu ILIESCU,

Administratori 

Lumea perdelelor Suceava

Bilanț pozitiv pentru franciza "Lumea Perdelelor Suceava" la împlinirea unui an de la inaugurare - News Moldova

Alegerea perdelelor și draperiilor potrivite poate contribui semnificativ la aspectul și atmosfera unei încăperi

Cu o gamă atât de vastă de modele, clienții pot explora o varietate de opțiuni în funcție de preferințele personale și de stilul de design interior dorit.
Există o mulțime de factori de luat în considerare atunci când alegi perdele sau draperii, cum ar fi textura, culoarea, modelul, lungimea și funcționalitatea acestora.
Este recomandat să te gândești la stilul general al încăperii și la cum se potrivește cu mobilierul și cu paleta de culori existente. De asemenea, ar fi bine să iei în considerare și scopul perdelelor sau draperiilor – dacă dorești să blochezi lumina, să obții intimitate sau să adaugi doar un element decorativ în cameră.
Un sfat util ar fi să ceri mostre de țesături pentru a le analiza în lumină naturală în încăperea în care intenționezi să le folosești. Acest lucru te va ajuta să obții o imagine mai clară asupra modului în care se vor potrivi în decorul existent. Este întotdeauna o idee bună să consulți și experții în design interior, care pot oferi sfaturi și ghidare în alegerea celor mai potrivite perdele și draperii pentru casa ta.

Lumea perdelelor Suceava nu oferă doar perdele și draperii, ci și o varietate de alte opțiuni pentru a satisface nevoile și preferințele clienților

Rulourile, zebrele și jaluzelele pot fi alegeri excelente pentru a completa designul și funcționalitatea unei încăperi.

Rulourile sunt o opțiune populară pentru ferestre, deoarece oferă un aspect minimalist și elegant. Ele pot fi alese într-o varietate de materiale și culori, permițând personalizarea pentru a se potrivi cu decorul existent. Rulourile pot fi și funcționale, oferind opțiuni de reglare a luminii și a intimității.

Zebrele, cunoscute și sub denumirea de perdele orizontale, sunt o opțiune modernă și inovatoare. Acestea constau în fâșii de țesătură transparente și opace, care se pot alinia pentru a controla nivelul de lumină și intimitate dorit. Zebrele pot crea un efect interesant și pot fi adaptate la dimensiunile ferestrei tale.

Jaluzelele personalizate sunt o altă opțiune versatilă pentru a completa designul ferestrei. Ele pot fi fabricate în diverse materiale, cum ar fi lemn, aluminiu sau PVC, și pot fi personalizate în funcție de dimensiunea și preferințele fiecărei ferestre în parte. Jaluzelele oferă un control precis al luminii și al intimității și pot fi adaptate pentru a se potrivi cu estetica generală a încăperii.

Este util să știi că „Lumea perdelelor Suceava” oferă o gamă largă de opțiuni personalizate pentru fiecare fereastră în parte. Astfel, clienții pot găsi cu ușurință soluții potrivite nevoilor lor specifice și pot crea un aspect coerent și atrăgător în interiorul casei lor.

Există mai multe motive pentru care vă pot convinge să alegeți Lumea perdelelor Suceava determinate de valorile și serviciile pe care acest brand le promovează

  1. Valori morale: Punctualitatea, respectarea termenelor și bunul simț sunt valori importante pe care le promovează brandul. Acestea demonstrează angajamentul față de clienți și dorința de a oferi servicii de calitate într-un mod profesionist.
  2. Calitatea lucrărilor: „Lumea perdelelor Suceava” se angajează să ofere lucrări de înaltă calitate. Alegerea unor materiale de calitate și expertiza în croitorie asigură rezultate durabile și estetice.
  3. Soluții personalizate: Brandul se străduiește să găsească soluții adaptate nevoilor fiecărui client. De la măsurători precise la consultanță în alegerea celor mai potrivite produse și design, clienții pot beneficia de sfaturi personalizate pentru a obține rezultate satisfăcătoare.
  4. Pachet de servicii complet: „Lumea perdelelor Suceava” oferă un pachet integrat de servicii, care include măsurători, consultanță, croitorie și montaj. Aceasta înseamnă că clienții pot avea încredere că toate aspectele necesare vor fi gestionate într-un mod eficient și profesional.
  5. Economisirea timpului: Unul dintre obiectivele principale ale brandului este să ajute clienții să economisească timp prețios. Oferind o gamă completă de servicii și gestionând fiecare etapă a procesului, clienții pot beneficia de o experiență simplificată și rapidă în achiziționarea și instalarea perdelelor sau draperiilor.
  6. Prețuri accesibile: „Lumea perdelelor Suceava” a luat în considerare diversitatea bugetelor clienților și a gândit prețurile în consecință. Astfel, calitatea conceptului nu este neglijată, oferind produse și servicii la un raport calitate-preț echilibrat.

Prin urmare, alegerea „Lumea perdelelor Suceava” poate oferi o combinație de valori etice, servicii integrate și produse de calitate, adaptate nevoilor și bugetului fiecărui client.

Puteți contacta Lumea perdelelor Suceava :

  • E-mail: lumeaperdelelorsuceava@gmail.com;
  • Telefon: 0755 642 457;
  • Direct la sediu, adresa Strada Slătioarei nr. 2B, Suceava.
  • FB


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top