fbpx
Connect with us

BUCOVINA este în TOPUL preferințelor TURIȘTILOR care sărbătoresc CRĂCIUNUL și Anul Nou pe stil vechi

Suceava

BUCOVINA este în TOPUL preferințelor TURIȘTILOR care sărbătoresc CRĂCIUNUL și Anul Nou pe stil vechi


Și anul acesta, Suceava rămâne printre destinațiile preferate atunci când vine vorba de petrecerea pentru Crăciun sau  Revelionul pe stil vechi. De Crăciun, gradul de ocupare al pensiunilor din zona de munte este de peste 85 %, iar de Revelion acesta va mai crește. 

După terminarea vacanței, în general în țară gradul de ocupare scade, dar în Bucovina se menține un grad ridicat de ocupare ca urmare a faptului ca vin turiștii ce petrec sărbătorile pe rit vechi.

News Moldova îți recomandă și ...   Șefa Secției de Oncologie de la Spitalul Județean Suceava, acuzată că a luat MITĂ de la 64 de persoane

Bucovina oferă servicii și ospitalitate, iar aici oamenii găsesc tot ce își doresc pentru astfel de perioade: mâncare, agrement, peisaje deosebite, tradiții și în special autenticul zonei.

La pensiunile din județul Suceava au ajuns numeroase grupuri de turiști din Republica Moldova si Ucraina care petrec Sărbătorile de Iarnă pe stil vechi, venind familii întregi cu copii, părinți și bunici. De remarcat este că și pârtiile de schi din județ sunt deschise, iar temperaturile scăzute din această perioadă sunt propice pentru sporturile de iarnă.

Turiștii care vor să parcurgă trasee montane sunt rugați să se informeze înainte despre starea vremii și să ia în calcul recomandările Serviciului Salvamont Suceava.

News Moldova îți recomandă și ...   Proiectantul lotului Vatra Dornei – Suceava al Autostrăzii Nordului a cerut rezilierea contractului. Decizia, confirmată de CNAIR


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top