Connect with us

Cămin CULTURAL ultramodern de 1.603.290.17 RON în localitatea suceveană COMĂNEȘTI! Primarul Grigoraș PĂSTRĂV: ”Lucrările sunt în plină desfășurare”

Suceava

Cămin CULTURAL ultramodern de 1.603.290.17 RON în localitatea suceveană COMĂNEȘTI! Primarul Grigoraș PĂSTRĂV: ”Lucrările sunt în plină desfășurare”

 Primăria Comănești construiește un cămin CULTURAL la standarde europene

Proiectele și investițiile în educație, sănătate, cultură, infrastructură rutieră reprezintă ”prioritatea zero” pentru primăria COMĂNEȘTI, care a demarat pe mai multe proiecte finanțate din fonduri europene, guvernamentale și locale menite să continue dezvoltarea echilibrată a comunei.

Pe lângă aceste proiecte, locuitorii din localitatea Comănești vor avea în curând un și cămin cultural construit  la standarde europene.

Proiectul în valoare de 1.603.290.17 RON va fi finalizat în 2021

Valoarea estimată a contractului conform ”Devizului general” aprobat este de: 1.608.260,50 lei fără TVA și a fost defalcat astfel:
– Proiect tehnic si detalii de execuție, documentații tehnice necesare in vederea obținerii avizelor/acordurilor și autorizațiilor și asistenta tehnica din partea proiectantului: 68.000,00 lei
– Execuția lucrurilor: 1.492.365,96 lei
– Organizarea de șantier: 47.894,54 lei

Primarul Grigoraș PĂSTRĂV: Lucrările sunt în plină desfășurare

Contactat de jurnaliștii ”NEWS MOLDOVA”, primarul comunei Comănești, Grigoraș PĂSTRĂV a declarat că se simțea foarte mult lipsa unui așezământ unde să se poată desfășura activități culturalartistice.

Grigoraș PĂSTRĂV a mai declarat că Ansamblul ”Clopoțelul” din localitate, care a participat la diverse evenimente naționale și internaționale are nevoie de un spațiu amenajat specific pentru activitățile de zi cu zi.

Totodată, edilul a ținut să menționeze că lucrările sunt în plină desfășurare, iar proiectul este derulat cu bani de la bugetul local. Proiectul va fi finalizat în anul 2022.

”La acest moment lucrările sunt în plină desfășurare pentru construirea noului cămin cultural.

De la începutul pandemiei ne doream să construim acest cămin cultural, iar în acest context am făcut toate demersurile în acest sens.

Este un proiect de suflet pe care îl derulăm cu bani din bugetul local și putem spune că până în momentul de față în suntem mulțumiți de desfășurarea lucrărilor.

Totodată în localitatea Comănești există multe tradiții cu specific tradițional. În același timp avem și Ansamblul ”Clopoțelul”, iar de menționat este faptul că acest ansamblu a participat la multe evenimente naționale și internaționale, dar nu avea un loc unde să își desfășoare activitățile de zi cu zi în localitate.

Lucrările vor fi finalizate anul viitor”, a declarat Grigoraș PĂSTRĂV.

Lucrările de construire a noului cămin cultural din localitatea suceveană COMĂNEȘTI sunt executate de firma MITROFAN S.R.L. .

 

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top