fbpx
Connect with us

Canotoarea suceveancă Ancuța Bodnar și colega ei, Simona Radiș, performanță remarcabilă la World Rowing Awards. Au fost desemnate „Echipajul Feminin al Anului”

ancuta - News Moldova

Suceava

Canotoarea suceveancă Ancuța Bodnar și colega ei, Simona Radiș, performanță remarcabilă la World Rowing Awards. Au fost desemnate „Echipajul Feminin al Anului”


Suceveanca Ancuţa Bodnar ​și coechipiera ei, Simona Radiş,  au fost desemnate de Federaţia Internaţională de Canotaj câştigătoare la categoria “Echipajul Feminin al Anului”, la World Rowing Awards 2022

„Felicitări! Suntem mândri de voi! Un veritabil exemplu demn de urmat! Ele sunt dovada vie a faptului că munca zilnică, determinarea, ambiţia, sacrificiile, curajul şi perseverenţa duc întotdeauna la succes!”, au declarat reprezentanții Federației Române de Canotaj.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PSD de Suceava, Vlad Popescu-Piedone trage un semnal de alarmă privind gratuitatea transportului școlar pentru elevi

Ambele sportive sunt campioane olimpice la Tokyo 2020, duble campioane europene în 2022, atât la dublu vâsle feminin (W2x), cât şi la 8+1 feminin (W8+), dar şi campioane mondiale în 2022 la dublu vâsle feminin (W2x).

Suceveanca Ancuţa Bodnar a devenit campioană mondială exact în ziua în care a împlinit 24 de ani.

Simona Radiş a câştigat două medalii de aur în mai puţin de o oră, în probele de dublu vâsle feminin (W2x) şi 8+1 feminin (W8+), performanţă istorică pentru România.

News Moldova îți recomandă și ...   Închisoare pe viață pentru suceveanul care a UCIS o fetiță de 12 ani și i-a ascuns cadavrul în canapea


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top