Connect with us

CARE sunt liniile strategice trasate Guvernului CIUCA?!? PNRR, Anghel Saligny, pensii, salarii

Suceava

CARE sunt liniile strategice trasate Guvernului CIUCA?!? PNRR, Anghel Saligny, pensii, salarii

În opinia Vicepreședintelui FLUTUR, primele întâlniri de lucru pe care le va avea Premierul Nicolae Ciucă vor fi pe temele arzătoare

  • apropierea iernii,
  • învingerea pandemiei,
  • evitarea blocajelor în plata salariilor, pensiilor, alocațiilor și mai ales
  • demararea investițiilor fără noi blocaje.

Noul Guvern va avea grijă să comunice eficient și să transmită mesaje sigure, clare, care să nu poată fi manipulate și rostogolite în spațiul public.

Gheorghe Flutur: Investițiile vor merge până la capăt

Președintele Consiliului Județean Suceava a afirmat că investițiile din Proiectul „Anghel Saligny” și PNRR trebuie să meargă mai departe. Ministerul Dezvoltării a ajuns la UDMR. Sunt depuse proiecte de 135 miliarde lei. Sunt disponibile 50 miliarde lei. Proiectul „Anghel Saligny”, care va fi implementat până în 2028,  trebuie să ajute România să se modernizeze pe toate planurile mai ales în domeniul infrastructurii mari

Ministrul Dezvoltării Cseke Attilla are intenția ca la primăvară investițiile să demareze în forță.

Președintele CJ Suceava: Relația cu Președintele Iohannis va fi „un parteneriat total”

Președintele României Klaus Iohannis va fi „într-un parteneriat total”  cu PNL în special, dar și cu actuala majoritate parlamentară care a impus un guvern care poate porni la treabă. Președintele Klaus Iohannis este foarte respectat la nivelul Uniunii Europene. Klaus Iohannis este omul politic cu cele mai multe voturi primite de la români. A suportat unele scăderi în sondaje, pentru că Președintele a susținut PNL.

PNL a respins acuzațiile lui Ludovic Orban. PNL are nevoie de vocea Președintelui, pentru că România vrea să ceară Comisiei Europene mărirea plafonului pentru gazul metan.

Reforma constituțională, reforma legii pensiilor, a salarizării nu pot fi făcute fără o susținere a Președintelui Iohannis

Prim-vicepreședintele PNL : Trebuie schimbată strategia privind combaterea pandemiei

Opinia prim-vicepreședintelui PNL, care a fost și negociator al actualei coaliții, a opinat că  Guvernul Ciucă va veni cu o nouă formă pentru „Certificatul Verde”. El este de părere că trebuie respectate drepturile individuale, dar că există anumite reguli într-o pandemie.

Strategia vaccinării trebuie revizuită, trebuie conlucrat îndeaproape cu medicii de familie și trebuie insistat pe experiența din alte țări dezvoltate ale UE.

Trebuie evitată polarizarea taberelor, trebuie evitate dezinformările. Așadar, ar trebui revizuită strategia de comunicare oficială.

În concluzie, Gheorghe Flutur și-a asumat calitatea de artizan, negociator, garant și promotor al actualului proiect politic PNL-PSD-UDMR. El este optimist că Guvernul Nicolae Ciucă va performa, va comunica eficient, iar multe din criticile actuale vor rămâne fără obiect după ce Guvernul va livra primele performanțe în actul de guvernare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top