fbpx
Connect with us

Cine împarte, parte își face! Viceprimarul USR, Teodora MUNTEANU a câștigat o motocicletă la Bucovina Motorfest, eveniment co-organizat și finanțat de primăria SUCEAVA

Suceava

Cine împarte, parte își face! Viceprimarul USR, Teodora MUNTEANU a câștigat o motocicletă la Bucovina Motorfest, eveniment co-organizat și finanțat de primăria SUCEAVA


Marele premiu al tombolei de la Bucovina Motorfest, o motocicletă marca YAMAHA, a fost câștigat de viceprimarul USR al municipiului Suceava, Teodora MUNTEANU

În acest week-end, 6-8 august 2021, pe platoul din fața Cetății de Scaun din Suceava a avut loc cunoscutul eveniment, Bucovina Motorfest. În cadrul manifestării, a avut loc o tombolă. Cei dornici să participe au fost nevoiți să cumpere tricoul festivalului și să completeze un tichet.

Premiile oferite de organizatori au fost: o motocicletă – Yamaha 2 YL, o chitară yamaha RS420 Revstar Maya Gold, un curs auto pentru categoria B și un abonament lunar – BEE FIT GYM/ZUMBA/SHOP.

News Moldova îți recomandă și ...   Scintigrafie miocardică de perfuzie cu dispozitiv hibrid spect/ct – tehnică imagistică folosită ÎN PREMIERĂ pentru regiunea Moldovei la Spitalul Judetean Suceava

Sâmbătă seară au avut loc extragerile, iar premiul cel mare, un motor marca YAMAHA a fost câștigat de Teodora MUNTEANU, nimeni alta decât viceprimarul USR al Sucevei.  Biletul cu numele ei a fost extras din urnă de băiatul solistului de la trupa Urma, Mani GUTAU.

Oficialul  a mulțumit pe pagina sa de facebook oraganizatorilor festivalului și a postat fotografii cu motocicleta câștigată.

Primăria Suceava a fost co-organizator și finanțator al evenimentului Bucovina Motorfest 

Menționăm faptul că Primăria Suceava a fost co-organizator al evenimentului. De asemenea, în cadrul unei ședințe de Consiliu Local, aleșii municipali au aprobat alocarea sumei de 40.000 RON pentru organizarea acestui eveniment. În momentul aprobării Hotărârii de Consiliu Local, Președintele de ședință a fost Teodora MUNTEANU.

Totodată, precizăm faptul că regulamentul concursului prevedea ca toți membrii de familie ai organizatorilor și afiliaților să nu poată participa la tombolă. Astfel, viceprimarul USR, Teodora MUNTEANU nu avea dreptul de a se înscrie la tombolă sau putea refuza marele premiu.

News Moldova îți recomandă și ...   Intervenție chirurgicală rară, în regiunea feței, efectuată la Spitalul Județean de Urgență "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava

După ce informațiile s-au rostogolit în spațiul online, reacțiile internauților suceveni nu au întârziat să apară. Aceștia o acuză pe Teodora MUNTEANU de imoralitate. Viceprimarul USR al municipiului Suceava nici nu trebuia să participe la tombolă, însă, dacă totuși a făcut-o, aceasta nu trebuia să accepte premiul iar extragerea să se repete, este concluzia la care au ajuns sucevenii.

Aceștia pun la îndoială calitatea morală a viceprimarului și susțin că autoritățile abilitate, în speță Agenția Națională de Integritate, trebuie să se autosesizeze.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top