Connect with us

CJ Suceava a aprobat preluarea TERENULUI din Câmpulung Moldovenesc pentru AMENAJAREA unui punct de operare AEROMEDICALĂ

Suceava

CJ Suceava a aprobat preluarea TERENULUI din Câmpulung Moldovenesc pentru AMENAJAREA unui punct de operare AEROMEDICALĂ

CJ Suceava a aprobat preluarea terenului din Câmpulung Moldovenesc pe care va fi amenajat punctul de operare aeromedical

În cadrul ședinței Consiliului Județean Suceava care a avut loc astăzi (05.04 -n.r.), aleșii județeni au aprobat preluarea terenului din Câmpulung Moldovenesc pe care va fi amenajat punctul de operare aeromedical ce va fi deservit de un elicopter SMURD.

Preluarea terenului, cu o suprafață de 3.517 mp, a fost aprobată cu unanimitate de voturi.

Potrivit președintelui CJ Suceava, Gheorghe FLUTUR, locația punctului de operare aeromedical a fost stabilită împreună cu specialiști ai Ministerului Afacerilor Interne. 

”Au fost specialiști la fața locului, s-au făcut mai multe analize și s-a convenit să facem o investiție și investiția va trebui făcută de către Consiliul Județean, undeva în centrul de greutate al zonei montane a județului.

Și noi am optat pentru Câmpulung Moldovenesc, împreună cu specialiștii de la MAI, cu comandorul care a fost trimis aici de către minister. S-a ținut cont de mai multe lucruri, Câmpulung Moldovenesc fiind undeva la jumătatea distanței dintre zona Dornelor și zona Humorului, zona Rădăuți, Brodina, Falcău”, a declara Gheorghe FLUTUR.

Locația în care se va amenaja punctul aeromedical se află pe malul râului Moldova, în apropierea sediului Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură, la trei minute distanță de Spitalul Municipal din Câmpulung Moldovenesc.

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jurnalisti

To Top