fbpx
Connect with us

Condițiile de ceață au dus, din nou, la rerutarea, amânarea sau anularea zborurilor pe Aeroportul Suceava

Suceava

Condițiile de ceață au dus, din nou, la rerutarea, amânarea sau anularea zborurilor pe Aeroportul Suceava


Condițiile de ceață au dus, din nou, la rerutarea, amânarea sau anularea zborurilor pe Aeroportul Suceava

“Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile cursele Wizz Air Suceava Treviso şi Suceava Charleroi au fost anulate. Prin grija operatorului Wizz Air, pasagerii celor 2 curse vor fi transferați cu autocarele la Aeroportul Iași, de unde vor decola spre destinațiile mai sus menționate.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile cursa Ryanair Suceava Bergamo s-a anulat. Prin grija operatorului Ryanair, pasagerii vor fi cazaţi la hotel în această seară, iar cursa a fost reprogramată pentru maine 24.01.2023 cu decolare la ora 14:30.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile aeronava companiei Ryanair a decis să decoleze de la Târgu Mureș direct spre Milano (Bergamo).

Zborul companiei Wizz Air de la Suceava către Bruxelles (Charleroi) a fost reprogramat pentru ora 18:00.

Zborul companiei Ryanair de la Milano (Bergamo) către Suceava a fost rerutat spre Aeroportul Târgu Mureș. Pasagerii vor fi transportați cu autocarele la Suceava.

În data de 23.01.2023, Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ceață pentru zona joasă a județului Suceava în intervalul orar 08:00 – 12:00, avertizare ce include și raza localității Salcea, implicit zona Aeroportului Suceava.
Se vor semnala: local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m.

Ca urmare a acestei avertizări, pe parcursul zilei de astăzi sunt preconizate întârzieri / rerutări, anulări ale curselor programate pe Aeroportul Suceava. Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat.

Menţionăm încă o dată că decizia anulării, reprogramării sau devierii unui zbor spre alt aeroport aparține strict companiei aeriene; de altfel, compania se ocupă de toate formalitățile legate de transport și acomodare ale pasagerilor afectați de întârzieri/anulări/reprogramări ale zborurilor.

De asemenea, reamintim pasagerilor că vor fi informati pe toate mijloacele disponibile din partea operatorilor aerieni (sms, e-mail, etc.), cât și de către personalul de la check-in prin informari atât la ghișeele check-in, cât și prin sistemul audio.

Vă vom informa, prin noi actualizări la acest comunicat, cu privire la evoluţia traficului aerian din această zi pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava”, a transmis Ioan Măriuța, Directorul General al Aeroportului Internațional ”Ștefan cel Mare-Suceava”

News Moldova îți recomandă și ...   Un bloc de locuințe cu regim mare de înălțime va fi construit vis-a-vis de Primăria Suceava


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top