Connect with us

CONTRACTE pe bandă rulantă pentru firma patronată de Viorel FLOREA! Primăria SUCEAVA achiziționează ECHIPAMENTE de PROTECȚIE de la RAVRADI CONSTRUCT SRL

Suceava

CONTRACTE pe bandă rulantă pentru firma patronată de Viorel FLOREA! Primăria SUCEAVA achiziționează ECHIPAMENTE de PROTECȚIE de la RAVRADI CONSTRUCT SRL

Echipamente de protecție de circa 8.000 de euro achiziționate de primăria Suceava

Încă un contract pentru RAVRADI CONSTRUCT la Primăria Suceava. Municipalitatea a cumpărat echipamente de protecție în valoare de 41.520 RON de la firma de construcții patronată de Viorel FLOREA. Potrivit contractului de furnizare, municipalitatea a achiziționat:

  • 20 de halate – 72 lei/ bucata;
  • 200 de veste reflectorizante – 32 lei/ bucata;
  • 150 de cizme de cauciuc (probabil 150 de perechi) – 42 lei/ bucata;
  • 190 de salopete simple – 150 lei/ bucata.

Firma contractantă care va furniza echipementele către primăria Suceava este RAVRADI CONSTRUCT SRL din Șcheia. Societatea suceveană este patronată de Viorel FLOREA, fratele afaceristului Vasile FLOREA.

De asemenea, și Muzeul Național al Bucovinei a încheiat un contract cu RAVRADI CONSTRUCT SRL. Valoarea estimativă fără TVA a contractului este de 34.000 RON. 

În baza contractului, firma patronată de Viorel FLOREA va trebui să furnizeze către Muzeul Național al Bucovinei un gard mobil de protecție format din panouri e 1 metru pe 1 metru, în total vor fi 80 de bucăți.

RAVRADI CONSTRUCT SRL, firmă cu 15 angajați și mult lipici la banul public 

Firma RAVRADI CONSTRUCT SRL a fost înființată în 2016 și are drept obiect principal de activitate „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Asociat unic și administrator al firmei este Viorel FLOREA, fratele suceveanului Vasile FLOREA. Numărul mediu al angajaților este 15.

În 2019, firma de construcții din Suceava a declarat un profit de 82.688 RON la o cifră de afaceri de 2.483.577 RON. 

Contracte publice de peste 800.000 RON pentru firma suceveanului Viorel FLOREA obținute în doar 2 luni

Societatea patronată de Viorel FLOREA bifează  majoritatea contractelor din Suceava care prevăd lucrări ușoare de construcție și întreținere. În total, în luna aprilie și mai a anului 2021, firma RAVRADI CONSTRUCT SRL a câștigat 820.570 RON din contracte cu instituțiile statului.

Deși specializată pe lucrări de construcții, RAVRADI CONSTRUCT SRL a încheiat contracte publice și pe alte domenii. Spre exemplu, în 2020, firma patronată de Viorel FLOREA a obținut un contract atribuit direct de către Primăria Suceava prin care s-a angajat să furnizeze fețe de mese și perdele în valoare de 9.780 RON, fără TVA.

Acum, firma de construcții din Șcheia va furniza echipamente de protecție către Primăria Suceava.

De altfel, încă de la înființare firma patronată de Viorel FLOREA a beneficiat de contracte cu instituțiile de stat din Suceava. Din 2016 și până în prezent RAVRADI CONSTRUCT SRL a bifat 99 de contracte cu instituțiile publice, din care a încasat peste 4.200.000 RON.

Printre cele mai recente contracte bifate de RAVRADI CONSTRUCT SRL sunt pentru reparații în Complexul Comercial Bazar și pentru reabilita acoperișul clădirii patinoarului.

Pentru 440.000 RON, firma de construcții din Suceava s-a angajat să efectueze lucrări de reparații pentru facilitarea accesului în complexul comercial.

Potrivit documentației tehnice, contractul a vizat montarea pavajului, a bordurilor și realizarea unui cămin pentru apele puviale. De asemenea, în contract a fost prevăzut și transportul materialelor atât auto cât și cu roaba.

La sfârșitul lunii mai, RAVRADI CONSTRUCT SRL a bifat un contract de 167.670 RON pentru lucrări de reparații acoperiș clădire Patinoar Suceava (inclusiv magazie).

Un alt membru al FAMILIEI sucevene FLOREA are lipici la contracte PUBLICE! RAVRADI CONSTRUCT va reabilita acoperișul clădirii patinoarului

RAVRADI CONSTRUCT SRL, pe urmele FLORCONSTRUCT: contract după contract cu instituțiile statului

Faptul că omul de afaceri sucevean Vasile FLOREA are fler în afaceri este foarte cunoscut. Se pare că acum fratele acestuia îi calcă pe urme. RAVRADI CONSTRUCT SRL impresionează deja cu numărul mare de contracte cu instituțiile de stat.

Despre contractele pe care Vasile FLOREA le are cu statul VEZI AICIAFACERI de 638.665.388 RON cu STATUL pentru firma suceveanului Vasile FLOREA! Dosar cu PREJUDICIU de 9,8 milioane EURO la DIICOT SUCEAVA

Monopol asupra achizițiilor publice din Suceava impus de familia FLOREA?!

Pe lângă firma de construcții RAVRADI CONSTRUCT SRL, familia FLOREA mai conduce alte 2 firme bine ancorate în afacerile cu statul.

Răzvan Ilie FLOREA, fiul omului de faceri Vasile FLOREA, conduce o firmă de salubrizare care bifează mai toate contractele de profil atât din Suceava cât și din Botoșani.

VEZI AICI: TATA și FIU specializați în afaceri cu statul! Valori record pentru sucevenii Vasile și Răzvan FLOREA gestionarii deșeurilor din BOTOSANI și SUCEAVA

Familia FLOREA își EXTINDE cota de piață! FRITEHNIC SRL mai bifează două contracte de peste 1 milion RON

Cu toate că este acuzat de spălare de bani, omul de afaceri Vasile FLOREA rămâne un beneficiar de top al contractelor cu instituțiile de stat. Mai mult, acesta ține și palma fiului și fratelui, astfel cei 3 monopolizând atât piața de construcții cât și cea a salubrizării.

VEZI AICI: Doar în ROMÂNIA! Deși este acuzat de SPĂLARE de BANI, suceveanul Vasile FLOREA rămâne un beneficiar de TOP al contractelor cu STATUL

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top