fbpx
Connect with us

Copie ieftină pe modelul Piedone! Deriva spre penibil a vicelui HARSOVSCHI în bătaia vântului populist

Copie ieftină pe modelul Piedone! Deriva spre penibil a vicelui HARSOVSCHI în bătaia vântului populist - News Moldova

Profil de Candidat

Copie ieftină pe modelul Piedone! Deriva spre penibil a vicelui HARSOVSCHI în bătaia vântului populist

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Copie ieftină pe modelul Piedone

În loc să devină mai eficient administrativ, Lucian HARSOVSCHI alunecă încet, dar sigur, în PENIBIL.

Orice copie prezintă riscul intrinsec al execuției proaste sau nepotrivite în raport cu originalul. Este și cazul viceprimarului cu aspirații de primar al Sucevei, liberalul Lucian HARSOVSCHI care încearcă să îl copie într-o manieră nefericită pe candidatul la Primăria generală a capitalei, Piedone.

O avarie la sistemul de canalizare a avut loc vineri seara în municipiul Suceava. Vicele Harsovschi a facut un tam-tam de proporții ca să rezolve problema din propria curte

Din cauza acumulării de apă în sol, o porțiune de asfalt a început să se umfle pe bulevardul principal, în apropierea Primăriei. Asfaltul s-a umflat chiar în intersecţia din zona Primăriei a dat peste cap traficul rutier, iar polițiștii locali au izolat imediat zona și au dirijat traficul.

„E surpat undeva colectorul de canalizare, canalizarea a intrat sub presiune, tot ce vine din zona inalta a intrat sub presiune si impinge asfaltul cu tot cu solul in sus. Nu avea timp să refuleze„, a declarat Sergiu Horobeț, director exploatare operator de servicii de apă și canalizare.

Viceprimarului Harșovschi i-au fost necesare weekendul trecut 24 de ore ca să convingă ACET-ul, societate tutelată de primărie, să intervină pentru repararea conductei de canalizare sparte care a dat peste cap traficul de pe artera principală de circulație a municipiului Suceava.

Sosit la locul avariei, în fața camerelor de luat vederi, Lucian Harșovschi a amenințat că-i dă afară pe cei din conducerea ACET-ului. Acum a reușit și vicele să vadă ineficiența ACET-ului

Viceprimarul Harsovschi: ”Cei care nu au intervenit vor plăti (…) În cazul în care, până mâine seară, nu se va rezolva problema, la 48 de ore de la semnalarea acesteia, voi solicita public demisia conducerii ACET pentru neimplicare

Cei care nu au intervenit vor plăti. Am semnalat problema personal vineri seară și nu s-a intervenit până astăzi, în condițiile în care responsabilii ACET au fost, s-au uitat și au plecat. Avariile sunt normale, acestea pot să apară oricând, pe neașteptate, dar modul de intervenție trebuie să fie prompt și o puteau face încă de aseară, întrucât valorile de trafic erau reduse și puteau facilita intervenția.

Timp de 24 de ore nu s-a făcut nimic. Am discutat telefonic cu toată conducerea ACET și am solicitat o intervenție fermă și eficientă. Abia astăzi, după ce asfaltul s-a umflat în mai multe zone și a apărut o gaură destul de mare în asfalt, s-au gândit să trimită echipele. În cazul în care, până mâine seară, nu se va rezolva problema, la 48 de ore de la semnalarea acesteia, voi solicita public demisia conducerii ACET pentru neimplicare”, declară candidatul la primăria Suceava.

Duminică seara avaria este remediată. Totul este pus în lumină electorală

Avaria apărută în rețeaua de canalizare de pe bulevardul principal al municipiului Suceava, în zona intersecției străzii Universității cu Bulevardul 1 Mai, a fost remediat duminică seară.

Viceprimarul Lucian Harșovschi, prezent la fața locului în acea seară, a dorit să le mulțumească muncitorilor pentru intervenția necesară soluționării avariei.

Deși, fiind weekend și nu au existat probleme în trafic, Lucian Harsovschi a tinut să dramatizeze situatia.

Oare după 9 iunie va mai fi de gasit in weekend rezolvand avariile la apa din Suceava?

Sunt 24 de ore de când se lucrează și iată că problema a fost remediată. Vreau să mulțumesc celor care s-au implicat, muncitorilor de la ACET care de sâmbătă de la opra 21.00 au lucrat incontinuu. Îmi pare rău că nu au venit și cei din conducerea ACET pe aici. Ne cerem scuze de le cetățeni pentru disconfortul creat în trafic. Nu se va pune asfalt imediat. Asfaltul va fi turnat după ce terenul va fi compactat corespunzător pentru că a fost o lucrare la cinci metri adâncime. Vom pune un indicator ”circulați cu atenție”, a declarat Harșovschi.

Cu ocazia acestei avarii a devenit public faptul ca reteaua de canalizare este înfundată cu bitum de la lucrarile de ridicare a capacelor de canal la nivel. Aceste, lucrări au fost efectuate tot sub coordonarea lui Lucian Harșovschi și a șefei de la administrare străzi, Carmen Gavrilovici.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Profil de Candidat

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top