fbpx
Connect with us

Copila de 4 ani grav accidentată la Frătăuții Vechi a încetat din viață la Spitalul „Sf. Maria” din Iași

Copila de 4 ani grav accidentată la Frătăuții Vechi a încetat din viață la Spitalul „Sf. Maria” din Iași - News Moldova

Suceava

Copila de 4 ani grav accidentată la Frătăuții Vechi a încetat din viață la Spitalul „Sf. Maria” din Iași

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Micuța, în vârstă de 4 ani, care a fost implicată într-un accident grav în urma unei șicanări în trafic la Frătăuții Vechi, a murit miercuri la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași, unde fusese transferată de urgență miercuri dimineață, având multiple traumatisme care îi puneau viața în pericol

Copila a fost transferată de la Suceava la Iași cu ajutorul unui elicopter SMURD.

„Pacienta transferată de la Suceava în urma unui accident rutier a decedat în cursul zilei de astăzi. Echipa medicală a depus eforturi susținute pentru a menține funcțiile vitale ale copilului, dar din nefericire, atât pentru acesta, cât și pentru echipa medicală care și-a dorit cu tot sufletul să salveze acest copil, manevra de resuscitare nu a avut succes”, a declarat Alina Belu, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași.

Știrea inițială:

„Pacienta în vârstă de 4 ani se află într-o stare gravă, a fost stabilizată și apoi a fost transferată la Iași”, a menționat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava.

„Astăzi am primit o solicitare de transfer de la Suceava către Spitalul de Copii «Sf. Maria» pentru transportul unui copil de 4 ani, care a suferit politraumatism în urma unui accident rutier (ținut în brațe de un adult și a fost aruncat prin parbriz).

A fost intubat și ventilat mecanic, prezintă contuzie pulmonară, hemotorax și hemoperitoneu minim, dar starea sa hemodinamică este stabilă”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Copila se afla într-un autoturism care a intrat în coliziune cu un cap de pod după o șicanare în trafic, iar în urma impactului, un pasager în vârstă de 31 de ani a fost aruncat din mașină și a decedat.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top