fbpx
Connect with us

Cresc salariile angajaților din TPL SUCEAVA cu 5% începând cu trimestrul I și cu 10% începând cu semestrul II

BIANCA POZE ARTICOLE 2 e1643801934343 - News Moldova

Suceava

Cresc salariile angajaților din TPL SUCEAVA cu 5% începând cu trimestrul I și cu 10% începând cu semestrul II


Salariile angajaților firmei de transport public în comun TPL Suceava vor fi majorate cu 5%, începând cu trimestrul II și cu 10%, începând cu trimestrul III

Anunțul a fost făcut de primarul Sucevei, Ion Lungu, care a discutat la sfârșitul săptămânii trecute cu reprezentanții sindicatelor de la SC TPL Suceava, împreună cu directorul general Matei Dănuț.

„Am discutat referitor la continuarea creșterii salariilor la angajații TPL, după ce în anul 2020 au fost majorate cu 25%. Am convenit în anul 2022 să facem o majorare cu 5% începând cu trimestrul II și cu 10% începând cu trimestrul lll, ambele procente fiind raportate la salariile actuale.

Pentru trimestrul IV, vom avea discuții după ce vin cele 15 autobuze electrice de la firma Solaris, din Polonia. Ne ținem de cuvânt și facem tot ce este posibil să creștem salariile la angajații societății de transport, care sunt relativ mici în comparație cu celelalte salarii din sistemul public.
Sunt convins că vom avea, prin efort comun salariați-autoritate publică, un transport civilizat în municipiul Suceava.”, a declarat primarul Ion Lungu, Suceava. 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top