fbpx
Connect with us

Criminalul din Berceni și-a recunoscut crima. Ororile sadice la care a supus-o pe Ana Maria, o fetiță de doar 12 ani!

criminal - News Moldova

Suceava

Criminalul din Berceni și-a recunoscut crima. Ororile sadice la care a supus-o pe Ana Maria, o fetiță de doar 12 ani!


O poveste cutremurătoare a ieșit la iveală  în privința cazului tragic al fetei de 12 ani, Ana Maria, găsită moartă sub patul unui apartament din Berceni

Marcel Șerbuc, un bărbat în vârstă de 37 de ani și principalul suspect în acest caz, și-a recunoscut fapta prin intermediul avocatului său, Adrian Cuculis. Cu toate că detaliile sunt greu de asimilat, ele aduc la lumină un tablou înspăimântător al evenimentelor.

Conform relatărilor avocatului Adrian Cuculis, Marcel Șerbuc a dezvăluit că tragedia a fost rezultatul unui conflict acerb între el și adolescentă. Potrivit spuselor sale, Ana Maria l-a lovit, iar într-o reacție impulsivă, el a lovit-o la rândul său, ca răspuns. Lovitura i-a provocat fetei de 12 ani să-și piardă echilibrul și să lovească capul de cadă.

News Moldova îți recomandă și ...   Premieră la Spitalul Județean de Urgență Suceava! Primul pacient de peste 200 de kilograme, operat de echipa de medici ortopezi

În urma impactului, Ana Maria a început să sângereze abundent pe gură, moment în care Marcel Șerbuc a fost cuprins de panică. Într-un gest de neînțeles, el a decis să o stranguleze pe fetiță cu un șiret. După comiterea teribilului act, bărbatul a curățat meticulos casa, apoi a ascuns cadavrul nevinovatei sub pat.

Avocatul Adrian Cuculis a dezvăluit mai multe detalii despre mărturisirea șocantă a lui Marcel Șerbuc. „A detaliat că fata (Ana Maria) l-a lovit, iar acesta a ripostat, a lovit-o peste față, apoi s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă. Din lovitura suferită, aceasta a început să sângereze (…), iar el s-a „speriat”, a luat un șiret și a strangulat-o. A curățat casa, apoi a pus cadavrul în saci și l-a pus sub pat”, a explicat avocatul.

News Moldova îți recomandă și ...   Raport de activitate parlamentară – Gheorghiță MÎNDRUȚĂ, Senator PSD de Suceava

Totuși, avocatul a adus în discuție faptul că declarațiile lui Marcel Șerbuc pot fi motivate de dorința de a minimiza gravitatea acțiunilor sale, sugerând că acesta ar încerca să evite acuzația de omor.

„În opinia mea, Marcel Șerbuc minte și încearcă să scape cu lovituri cauzatoare de moarte, și nu omor. Audierea este în desfășurare”

Ancheta este în curs, iar autoritățile trebuie să stabilească toate circumstanțele și motivele care au dus la acest tragic incident.

News Moldova îți recomandă și ...   Investiții de pentru Extinderea Rețelelor de Gaz Metan în Județul Suceava vor aduce gaz metan în toate localitățile în doi ani - MOLDOVA INVEST

Ilie Marcel Șerbuc, suspectul în cazul crimei îngrozitoare din Berceni, a fost adus sub escortă din Olanda cu doar câteva zile în urmă și a fost supus audierilor pentru a se clarifica circumstanțele acestui caz tulburător.

Trupul nevinovatei Ana Maria a fost descoperit în luna iunie, într-un apartament din Berceni, ascuns într-un sac sub pat. Detaliile mărturisite de Marcel Șerbuc aduc o lumină terifiantă asupra unui act de violență și răutate care a șocat întreaga comunitate.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top