fbpx
Connect with us

Cristinel CREȚU rămâne în AREST! Curtea de Apel SUCEAVA a RESPINS, pentru a doua oară, înlocuirea măsurii arestului PREVENTIV cu cel la DOMICILIU

cristi cretu - News Moldova

Suceava

Cristinel CREȚU rămâne în AREST! Curtea de Apel SUCEAVA a RESPINS, pentru a doua oară, înlocuirea măsurii arestului PREVENTIV cu cel la DOMICILIU


Este pentru a doua oară când Curtea de Apel Suceava respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu care a fost dispusă de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava.

„În baza art. 205 Cod procedură penală admite contestaţia formulată de DNA – Serviciul Teritorial Suceava împotriva Încheierii din 29.06.2022 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Suceava – Secţia penală în dosarul nr. 1762/86/2022/a1.3.

Desfiinţează în parte Încheierea din 29.06.2022 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Suceava – Secţia penală în dosarul nr. 1762/86/2022/a1.3, şi, în rejudecare, dispune: Înlătură din Încheierea contestată dispoziţia de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o durată de 30 de zile faţă de inculpatul Creţu Silviu Cristinel, dispoziţiile privind respectarea de către acesta a obligaţiilor prev. de art. 221 alin. 1 şi 2 Cod procedură penală pe durata arestului la domiciliu şi dispoziţia de punere în libertate a inculpatului.

Respinge cererea inculpatului Creţu Silviu Cristinel de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu. Menţine celelalte dispoziţii ale încheierii atacate care nu sunt contrare prezentei încheieri. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat la instanţa de control judiciar rămân în sarcina acestuia.

Definitivă. Pronunţată, azi 04.07.2022, prin punerea minutei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, conform art.405 alin.2 Cod procedură penală rap. la art. 405 alin.1 teza finală Cod procedură penală.”, este soluția instanței. 

News Moldova îți recomandă și ...   Ample PERCHEZIȚII într-un dosar de EVAZIUNE FISCALĂ în Suceava și Bihor! PREJUDICIU de aproape 500.000 de lei

cristi cretu - News Moldova

Reamintim faptul că fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava este judecat pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și trafic de influență după ce ar fi pretins și primit de două ori câte 40.000 de euro de la afaceristul Vasile Rîpan, proprietarul societății Autotehnorom Suceava.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top