Connect with us

CUM se vede scena POLITICA prin ochii unui primar DESTOINIC?! Aceasta este România NORMALĂ

Suceava

CUM se vede scena POLITICA prin ochii unui primar DESTOINIC?! Aceasta este România NORMALĂ

„Nu se stie cine va conduce in viitor. Daca nu ai o sustinere politica buna si nu esti un om sa te misti, sa muncesti si nu ai o echipa buna langa tine, nu faci nimic”

Emisiunea Agenda Primarului difuzata miercuri, 22 septembrie de News Moldova, l-a avut ca invitat pe Ioan Paval, primarul comunei Dumbraveni din jud. Suceava  care, pe langa detalliile oferite despre proiectele implementate pana in prezent in comuna administrata de acesta, ne-a expus si punctul de vedere despre situatia politica actuala.

“ PNL, USRL SI UDMR-ul si-au asumat sa conduca tara , in moment ce iti asumi treaba asta, trebuie sa faci.Daca nu faci, la urmatoarele alegeri te duci la vale”

Intrebat despre criza guvernamentala din acest moment , primarul este de opinie ca aceasta nu se va sfarsi curand , moneda euro trecand de pragul psihologic de 5 RON.

Pana dupa congresul PNL nu se intampla nimic , o sa fie tevatura cu Curtea Constitutionala, cu Parlamentul (…)vor duce situtia asta pana dupa alegeri.

Dupa alegeri, euro se va duce peste 5, sa stiti, daca lucrurile se duc pana pe 27 septembrie, euro pleaca peste 5, pentru ca BNR nu va putea suporta diferenta , inflatia creste , la un moment dat te duci in gaura si nu vad pe Guvernatorul Isarescu sa se faca de rusine .Va tine euro la o anumita cotatie dar la un moment dat ii da drumul, ca nu se poate .”

Ioan Paval – Primarul Comunei Dumbraveni, judetul Suceava

Pe final de interviu, s-a discutat si despre intentiile si proiectele de viitor ale omului politic Ioan Paval, si anume, despre eventuala candidatura a acestuia la Consiliul Judetean  vehiculata in presa locala la un moment dat.

Ioan Paval a afirmat ca a avut in vedere si o posibila candidatura la Consiliul Judetean, insa acesta pare ca s-a razgandit, preferand sa  ramana in functia de primar al comunei Dumbraveni atat timp cat cetatenii il vor mai vota .

“Mai multe lucruri sunt de facut in satul meu si e mai important in satul meu sa fac ceva decat intr-un judet”

Nu se stie cine conduce in viitor, daca nu ai o sustinere politica buna si nu esti un om sa te misti, sa muncesti si nu ai o echipa buna langa tine , nu faci nimic.Patru ani de zile trec , nu faci nimic , pierzi un judet, o comuna pentru ca tu ai fost naiv si ai crezut ca o sa faci o bravura. Si am zis ca nu se merita.

Se merita sa lucrez in satul meu pentru oamenii  din satul meu, pentru ca oamenii astia m-au ales de 5 ori si si-au pus increderea in noi (…). Nici nu vreau sa dezamagesc si nici nu vreau sa le para rau ca am plecat. Pana la urma, si de aici o sa trebuiasca sa plec.

Nu o sa stau vesnic primar , dar daca voi mai fi ales, vrem sa facem lucruri frumoase, pentru ca o localitate aranjata , pusa la punct arata ca oamenii din satul acesta sunt oameni gospodari, sunt oameni care isi platesc taxele, impozitele, sunt oameni care si-au ales un om care sa-i reprezinte. Vreau sa-i reprezint cat mai bine„, declara primarul comunei Dumbraveani, Ioan Paval.

La pas prin comuna Dumbraveni cu viceprimarul Adina Rotaru

Una dintre investitiile care urmeaza a fi finalizate este bazinul de inot care este realizat prin Compania Nationala de Investitii si care  urmeaza sa fie receptionat in aproximativ o luna.

Vor beneficia majoritatea copiilor de lectii de inot cu profesori autorizati si vor evita unele drumuri spre oras , dupa cum ne-a relatat viceprimarul Adina Rotaru.

Sala Sporturilor din Dumbraveni,  investitie realizata prin CNI, este una dintre cele mai mari sali de sport din judetul Suceava, de care beneficiaza toti elevii scolilor din Dumbraveni si in cadrul careia  se gazduiesc  atat diverse competitii sportive , cat si cursuri de judo, karate etc.

Scoala Generala Nr 1 Dumbraveni , Parcul Tematic al Comunei Dumbraveni , Centrul Cultural

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top