Connect with us

Dan BARNA sau Dacian CIOLOS? Senator USR Suceava, George MINDRUTA: „Dacian CIOLOS, evident!”

Suceava

Dan BARNA sau Dacian CIOLOS? Senator USR Suceava, George MINDRUTA: „Dacian CIOLOS, evident!”

În cadrul emisiunii MOLDOVA ÎN DIRECT găzduită de News Moldova, s-a discutat joi seara începând cu orele 18.30,
  • despre criza politică parlamentară (IMINENȚA CĂDERII MARȚI a GUVERNULUI CÎȚU) care afectează actul de guvernare într-un moment extrem de dificil, contextualizat de
  • CRIZA MEDICALĂ pe care o traversăm din nou, amplificată de noile măsuri restrictive sub aspect economic la care se adaugă VALUL de SCUMPIRI (energie, combustibil, cotația RON în raport cu EURO, criza din asigurările AUTO).
Invitații redactorului-sef al News Moldova, Ion ȘTEFANOVICI au fost:
– Primarii orașelor Piatra Neamț ( Andrei Carabelea – PNL) și Botoșani ( Cosmin Andrei – PSD)
– Medicul infecționist ieșean, Carmen DOROBAT
– Parlamentarii Daniel CADARIU (senator PNL de Suceava), George MINDRUTA (senator USR de Suceava) și Marius BUDAI (deputat PSD de Botoșani).

În contextul organizării congresului USR-PLUS pentru alegerea unei noi conduceri, senatorul USR de Suceava, George Mindruta a fost întrebat către cine va merge susținerea acestuia: Dan BARNA sau Dacian CIOLOS? Mindruta: „Evident, Dacian CIOLOS!”

„Dacian Ciolos pentru ca cred ca are cea mai mare experienta politica datorita functiilor pe care le-a detinut de-a lungul timpului: ministru, prim-ministru, comisar european, acum sef de grup european, palamentar lider de grup parlamentar, si cred ca…el este optiunea mea.

Eu sunt si canditat la Biroul National pe lista lui Dacian Ciolos, deci optiunea e clara”, a declarat senatorul USR George Mindruta.

Pe langa subiecte de interes actual, s-a discutat si despre modul in care au fost organizate alegerile pentru noua conducere USR PLUS in contextul pandemiei. Organizarea congresului USR din 2-3 octombrie este structurata atat in fizic cat si in sistem online pe platforma Zoom.

Conform declaratiilor facute de catre senator, votul fizic va fi exprimat in sala de la Romexpo, delegatiile judetene vor veni la locație împărțite pe fluxuri orare pentru a-și exercita votul, astfel incat sa se asigure respectarea regulilor de distanțare socială și sa se evite aglomerarea .

Mai jos puteti urmari interventia integrala a senatorului USR George Mindruta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top