fbpx
Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Mircea DĂNEASĂ, senator AUR SUCEAVA

declaratii-de-avere-2022-|-mircea-daneasa,-senator-aur-suceava

Suceava

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Mircea DĂNEASĂ, senator AUR SUCEAVA


O analiză Moldova Invest: “Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

News Moldova îți recomandă și ...   Caz ȘOCANT în comuna suceveană Ilișești: un bărbat și-a amenințat cu moartea fosta soție, după ce a bătut-o, a înjunghiat-o și a încercat s-o violeze

SENATOR AUR DE SUCEAVA: MIRCEA DĂNEASĂ

Senatorul AUR de Suceava Mircea Dăneasă sparge tiparul parlamentarilor colegi de partid care au declaraţii de avere fără prea multe menţiuni.

Astfel, parlamentarul sucevean declară că deţine, în cotă de 50%, două terenuri. Unul agricol, de 5 hectare, şi unul intravilan, de 0,6 hectare, ambele în localitatea Pui, din judeţul Hunedoara, ambele moştenite.

Mai are şi patru apartamente şi două case de locuit. Un apartament e deţinut în cotă de 100%, celelalte imobile în cotă de 50%. Apartame

News Moldova îți recomandă și ...   Mesajul Primarului comunei STROIEȘTI, județul SUCEAVA, Mihai SENIC, transmis cu ocazia sărbătorilor de iarnă


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top