fbpx
Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2023 | Alexandru Gheorghe MOLDOVAN, Prefectul Județului SUCEAVA

a moldovan - News Moldova

Suceava

DECLARAȚII de AVERE 2023 | Alexandru Gheorghe MOLDOVAN, Prefectul Județului SUCEAVA


O analiză Moldova Invest: “Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

News Moldova îți recomandă și ...   Două titluri MONDIALE obținute de canotoarele Ancuța Bodnar și Simona Radiș la Campionatele Mondiale de la Belgrad

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

Prefectul Alexandru Gheorghe Moldovan și-a depus declarația de avere la 7 iunie 2023.

Prefectul Alexandru Gheorghe Moldovan are împreună cu soția sa două apartamente, pe care le deține împreună cu soția sa. Unul are 81 mp și a fost cumpărat în 2014 iar celălat are 51 mp și a fost cumpărat în 2020.

News Moldova îți recomandă și ...   Percheziții la Suceava pentru destructurarea unui grup infracțional specializat în comercializarea de produse de vapat și produse alimentare cu substanțe psihoactive

Picture1 1 - News Moldova

Deține un auomobil Nissan din 2015, dobândit prin cumpărare. În 2021, a deschis la ING un depozit în EUR , de 37 112 euro. Tot la ING are un credit de 15000 lei scadent anul viitor,

La capitolul venituri, prefectul a raportat venitul anual de 149 795 lei iar soția sa a raportat venitul anual de  50 362 lei de la Recordati România SRL, municipiul București.

Picture2 1 - News Moldova

În declarația de interese a trecut calitatea de membru al PNL Suceava și de  membru în Colegiul Consilierilor Juridici Suceava .

News Moldova îți recomandă și ...   Judecătoarea de la Tribunalul Suceava, acuzată de luare de mită, divulgare de informații și posesie de droguri, ARESTATĂ preventiv pentru 30 de zile


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top