fbpx
Connect with us

Deputatul Bogdan GHEORGHIU: „Hai în Bucovina! Avem și mai mult de oferit! De azi, avem 5 noi stațiuni turistice de interes local în Suceava”

Collage Maker 14 Jul 2022 01.39 AM e1657752012246 - News Moldova

Suceava

Deputatul Bogdan GHEORGHIU: „Hai în Bucovina! Avem și mai mult de oferit! De azi, avem 5 noi stațiuni turistice de interes local în Suceava”


Deputatul de Suceava, Bogdan Gheorghiu, ne invită în Bucovina deoarece acesta susține că sunt mai mult de oferit

„De azi, avem 5 noi stațiuni turistice de interes local în Suceava: comuna Moldovița, comuna Panaci, comuna Putna, comuna Șaru Dornei și comuna Vama.

BISERICA e1657751787812 - News Moldova

Atestarea acestor comune ca stațiuni turistice de interes local prin adoptarea Hotărârii de Guvern înseamnă noi oportunități de promovare, șanse mai mari de atragere a unor finanțări nerambursabile și implicit o dezvoltare economică ce duce la creșterea calității vieții pentru rezidenții acestor zone.

News Moldova îți recomandă și ...   S-a demarat proiectul pentru transformarea Conacului „Vârnav-Liteanu” din Suceava, în centru de pregătire pentru restauratori

MOCANITA - News Moldova

Cele 5 localități se alătură altor 11 stațiuni turistice de interes local din județul Suceava: Cacica, Dorna Arini, Dorna Candrenilor, Frumosu, Fundu Moldovei, Mălini, Poiana Stampei, Pojorâta, Sadova, Solca, Vatra Moldoviței. Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Sucevița și Vatra Dornei sunt atestate ca stațiuni turistice de interes național.”, a declarat Bogdan Gheorghiu.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top