fbpx
Connect with us

Deputatul Mirela ADOMNICĂI: „Intrarea PSD la guvernare a adus mult mai multă coerență și stabilitate acțiunii Executivului!”

Mirela Adomnicai 1 - News Moldova

Suceava

Deputatul Mirela ADOMNICĂI: „Intrarea PSD la guvernare a adus mult mai multă coerență și stabilitate acțiunii Executivului!”


Deputatul Mirela Adomnicăi susține faptul că intrarea PSD la guvernare a adus mult mai multă coerență și stabilitate acțiunii Executivului

„Pachete consistente de sprijin social și economic au fost aplicate, chiar dacă într-o formulă mai atenuată decât cea propusă inițial de PSD.

Premierul a enunțat succint în evaluarea sa tot ce s-a reușit în aceste ultime 7 luni, însă multe, mari și grave rămân problemele de gestionat și rezolvat.

Triumfalismul, chiar și reținut, precum cel desprins din datele comunicatului dat de premier, nu poate nici acoperi (și nici justifică deplin) faptul că populația și economia suferă.

mirela adomnicai e1655098497951 - News Moldova

Au fost și continuă să fie afectate de sarabanda scumpirilor, amorsată de o liberalizare nocivă și inoportună a pieței energiei, de creșterea prețului la carburanți, de creșterea accelerată a ratei inflației cu implicații directe și puternice asupra costului vieții, de creșterea dobânzilor, de creșterea nesiguranței pentru viitor.

Toate aceste mari probleme au nevoie în continuare de soluții profesioniste și curajoase.

De decizie rapidă și oportună. PSD nu va ezita să propună și să susțină astfel de soluții. Și speră ca actuala coaliție de guvernare să devină mai eficientă.”, a declarat Mirela Adomnicăi.

News Moldova îți recomandă și ...   Fosta șefă a secției de Oncologie din Suceava, acuzată de LUARE DE MITĂ în formă continuată, a fost trimisă în judecată

 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top