fbpx
Connect with us

Deputatul PNL Ioan Balan: „Competițiile electorale din anul 2024 trebuie să fie bazate pe proiecte utile pentru oameni!”

Ioan Balan 6 1 e1698213398378 - News Moldova

Suceava

Deputatul PNL Ioan Balan: „Competițiile electorale din anul 2024 trebuie să fie bazate pe proiecte utile pentru oameni!”


Deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, a sugerat că o competiție electorală trebuie să fie bazată pe proiecte solide, utile și realizabile pentru oameni, și nu cu promisiuni deșarte

„Domnule președinte,

Doamnelor și domnilor deputați,

Am văzut multă îngrijorare în opinia publică legată de faptul că, în anul 2024, avem mai multe rânduri de alegeri și că acest lucru ar putea să fie un lucru rău pentru economie, pentru investiții, pentru finanțele țării. Îngrijorarea este, în mare măsură justificată, pentru că în trecut politicienii s-au întrecut în promisiuni deșarte, iar unii chiar continuă să o facă și astăzi.

Personal, cred cu putere că dacă anul viitor vom avea o competiție electorală bazată pe proiecte solide, utile pentru oameni, realizabile și pe rezultate concrete, cu toții vom avea de câștigat!

Stimați colegi,

Vă mărturisesc că la Suceava, oamenii au văzut cu ochii lor diferența dintre promisiunile făcute ani de zile de unele partide, promisiuni care nu s-au concretizat niciodată și au ținut județul în subdezvoltare, și modul în care s-a dezvoltat județul nostru într-un timp atât de scurt, mulțumită echipei liberale din administrație, condusă de președintele Gheorghe Flutur.

Rezultatele celor mai recente cercetări sociologice, comandate chiar de alte partide politice, ne arată că încrederea în echipa PNL Suceava, în Gheorghe Flutur, în Ion Lungu, în primarii și parlamentarii liberali este cea mai mare, grație faptului că am reușit să construim în județ acele proiecte pe care oamenii le așteptau: infrastructură rutieră, infrastructură școlară și de sănătate, utilități de bază pentru gospodării, reabilitări de clădiri și multe altele.

Așadar, vă anunț de pe acum că aliații politici ai Partidului Național Liberal în anul 2024 vor fi sucevenii și proiectele de dezvoltare pentru Suceava! Am încredere totală că sucevenii ne vor acorda din nou încrederea pentru a duce mai departe sutele de proiecte de investiții la care, în anii trecuți, doar visam. Am convingerea că dacă, în anul 2024, competiția electorală se va baza pe proiecte și pe ceea ce am făcut noi, echipa liberală de la Suceava, pentru oameni, vom fi cu siguranță pe primul loc”, a punctat deputatul sucevean Ioan Balan.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top