fbpx
Connect with us

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan, ales vicepreședinte al Comisiei de politică externă din Camera Deputaților

Suceava

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan, ales vicepreședinte al Comisiei de politică externă din Camera Deputaților


Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a fost ales, miercuri, 26 octombrie 2022, vicepreședinte al Comisiei de politică externă din Camera Deputaților

Potrivit site-ului Camerei Deputaților, Șoldan este membru al Comisiei de politică externă a Camerei Deputaților din 10 octombrie, iar miercuri a fost ales în funcția de vicepreședinte.

Parlamentarul sucevean face parte din mai multe grupuri parlamentare de prietenie cu diverse țări, fiind vicepreședinte la grupul parlamentar de prietenie cu Republica Lituania și la grupul parlamentar de prietenie cu Republica Indonezia și membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Democratică Congo, Ucraina și Ungaria.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul sucevean George ȘOLDAN: "Modernizarea Aeroportului Suceava este o prioritate pentru guvernarea PSD, 65 de milioane de lei vor fi acordate pentru creșterea gradului de siguranță"

Totodată, el este secretar al Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare și membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci.

Din iunie 2022 el a deveni membru și în Comisia permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, organizarea şi funcţionarea şedinţelor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top