fbpx
Connect with us

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe ȘOLDAN anunță investiții de 14 milioane de lei pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă în patru sate din comuna Cornu Luncii

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe ȘOLDAN anunță investiții de 14 milioane de lei pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă în patru sate din comuna Cornu Luncii - News Moldova

Suceava

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe ȘOLDAN anunță investiții de 14 milioane de lei pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă în patru sate din comuna Cornu Luncii

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Deputatul PSD Gheorghe Șoldan a adus în atenție un nou pas în direcția dezvoltării infrastructurii locale, anunțând alocarea unei finanțări semnificative pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă în patru sate din comuna Cornu Luncii, județul Suceava

Primarul Gheorghe Fron, care s-a implicat activ în inițiativele de dezvoltare locală, a semnat un contract la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, obținând o finanțare de 14 milioane de lei pentru proiectul respectiv.

„14 milioane de lei pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă în patru sate din comuna Cornu Luncii

După ce săptămâna trecută semna la București contractul pentru rețeaua inteligentă de distribuție de gaze naturale la Cornu Luncii, primarul Gheorghe Fron a revenit ieri la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

De data aceasta pentru a semna un nou contract pentru comuna sa, pentru care a primit o finanțare de 14 milioane de lei.

Obiectivul contractului: Extinderea sistemului de alimentare cu apă în satele Brăiești, Băișești, Cornu Luncii și Sasca Nouă.

Finanțarea a fost acordată prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Contractul de ieri vine  după ce, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, Gheorghe Fron obținea o altă finanțare pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă, de data aceasta pentru alte trei sate din Cornu Luncii (Păiseni, Sasca Mare și Șinca).

 Așa cum am făcut-o de fiecare dată, atât eu, cât și ceilalți colegi parlamentari ai PSD Suceava, am fost alături de dl primar Fron și l-am sprijinit în proiectele dumnealui pentru comunitatea din Cornu Luncii.

Un primar implicat, pentru care faptele vorbesc”, a transmis deputatul sucevean Gheorghe Șoldan.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top