fbpx
Connect with us

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe ȘOLDAN este îngrijorat de lipsa de acțiune a administrației locale în rezolvarea problemelor din județ

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe ȘOLDAN este îngrijorat de lipsa de acțiune a administrației locale în rezolvarea problemelor din județ - News Moldova

Suceava

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe ȘOLDAN este îngrijorat de lipsa de acțiune a administrației locale în rezolvarea problemelor din județ

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan acuză lipsa de acțiune a administrației locale în rezolvarea problemelor sociale și economice din județ

„Domnule Flutur,

Lăsați atitudinea asta de vornicel și apucați-vă de administrație!

Suntem printre județele cu cele mai mici salarii din România și județul cu cei mai mulți copii ai căror părinți sunt nevoiți să muncească în străinătate.

Un județ cu locuri de muncă insuficiente, cu multe drumuri județene distruse și un aeroport fără curse, cu un container pe post de sală de așteptare.

În spatele peisajelor frumoase din Bucovina sunt imagini dezolante ale sărăciei și neputinței administrației județene din acest județ, culmea, plin de bogății naturale.

Sunteți în politică, cu funcții de conducere, fie la nivel local sau central, de peste două decenii, și n-ați făcut nimic.

Desenați autostrăzi de când vă știu, vorbiți de centuri ocolitoare în fiecare campanie electorală și sunteți campion național la studii de fezabilitate.

Au trecut mai bine de 20 de ani, domnule Flutur, și pur și simplu n-ați făcut nimic.

Oricât v-ar lăuda și v-ar pupa mâna cei din jurul dumneavoastră, doar pentru a prinde un loc pe liste, adevărul e că ați pierdut contactul cu realitatea. Sunteți disperat să apăreți peste tot și să vă lăudați fără nicio reținere cu proiectele altora.

Indiferent câte premii sau distincții v-ar da unii sau alții, câte articole laudative ar fi publicate, câte fotografii ar apărea cu Gheorghe Flutur punând pavele, dând la lopată, dansând hore, în vizită prin spitale, prin grădinițe, școli, pe șantier, pe drumuri etc., oamenii văd realitatea: suntem un județ rămas tare în urmă.

Domnule Flutur, vorbeați acum câteva săptămâni de „furt de primari”, după ce primarul din Mălini a anunțat că va candida, în 2024, din partea PSD.

E incredibil cum ați uitat de acel „transfer” de primari din 2020, cum îl numeați atunci, fără de care astăzi nu ați mai fi fost președinte de consiliu județean și v-ați fi bucurat de pensie.

Să știți că noi, PSD, vrem să guvernăm în continuare cu PNL, dar e păcat să fiți pe locul III.

Așa cum era PDL în 2012.

Acel PDL, în conducerea căruia vă aflați, care a și dispărut, de altfel, după ce ați tăiat pensii și salarii. Deci tot ați făcut ceva în cei peste 20 de ani de politică, nu-i așa?!

Domnule Flutur, într-o privință aveți totuși mare dreptate. Și anume că, în 2024, „cel mai bun sondaj va fi la vot”. Doar că de data aceasta nu o să-i mai păcăliți încă o dată pe suceveni! 

P.S. Dacă ar fi existat un sondaj de opinie, unul serios, evident, în care PNL ar fi avut 35%, l-ați fi făcut banner și ați fi acoperit Rarăul cu el, la cât de disperat sunteți după imagine”, a declarat deputatul sucevean Gheorghe Șoldan.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top