fbpx
Connect with us

Deputatul PSD de Suceava, Popescu Vlad-Piedone: „Din cauza celor care consumă droguri, ALTE PERSOANE ajung să își piardă viața”

9 - News Moldova

Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Popescu Vlad-Piedone: „Din cauza celor care consumă droguri, ALTE PERSOANE ajung să își piardă viața”


Popescu Vlad-Piedone a prezentat un proiect legislativ în Parlament în colaborare cu colegii săi din PUSL și cu sprijinul PSD, cu privire la modificarea Legii nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri

„Am depus, la începutul acestei sesiuni parlamentare, împreună cu colegii mei din PUSL și cu susținerea PSD, un proiect de modificare a Legii nr. 143/2000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.

Proiectul se referă la o problemă extrem de gravă, și anume traficul și consumul ilicit de droguri.

Amploarea acestui fenomen afectează o mare parte a populației, printre care și mulți minori”, a transmis deputatul PSD .

„Mai grav este că, din cauza celor care consumă droguri, alte persoane ajung să își piardă viața, așa cum am văzut cu toții în ultima perioadă.”

„Este necesar să aducem modificări legislative, pentru a mări pedepsele în cazul acestor persoane.

În cazul în care faptele sunt săvârșite într-o instituţie de învăţământ ori în locuri în care elevii, studenţii şi tinerii desfăşoară activităţi educative, sportive, sociale sau în apropierea acestora, la maximul special de pedeapsă, prevăzut de lege, să se poată adăuga un spor de 5 ani.

România trebuie să devină o țară sigură pentru noi și, mai ales, pentru copiii noștri!”, a închiat deputatul PSD de Suceava, Popescu Vlad- Piedone.

 

News Moldova îți recomandă și ...   O importantă companie aeriană a ANULAT toate zborurile comerciale de pe Aeroportul Suceava până în 2024. Schimbări semnificative în operațiuni


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top