fbpx
Connect with us

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan: „Astăzi vreau să celebrăm nu doar trecutul, ci și viitorul pe care îl construim împreună”

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan: „Astăzi vreau să celebrăm nu doar trecutul, ci și viitorul pe care îl construim împreună” - News Moldova

Suceava

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan: „Astăzi vreau să celebrăm nu doar trecutul, ci și viitorul pe care îl construim împreună”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Astăzi, 1 decembrie, se sărbătorește Ziua Națională a României. Cu această ocazie, deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan, și-a exprimat dorința pentru o Românie în care fiecare cetățean să se simtă acasă, valorizat și protejat

„Astăzi, de Ziua Națională a României, am scris câteva rânduri, nu despre politică, ci despre noi, despre România pe care ne-o dorim.

Sunt cel mai tânăr parlamentar din județul Suceava și nu o dată am fost judecat pe nedrept, doar pentru că de-a lungul anilor alți demnitari, prea mulți, e drept, și-au bătut joc de această onoare pe care românii le-au oferit-o.

Să știți că și eu îmi doresc același lucru: o Românie cu o clasă politică responsabilă, unde politica înseamnă să faci diferența, nu doar promisiuni.

O Românie în care fiecare dintre noi se simte acasă, valorizat și protejat, cu o economie puternică și un sistem de protecție social eficient.

În 2023, Unirea a început să se facă prin mari proiecte de investiții, cum ar fi Autostrada Moldovei, care va uni Bucovina cu restul regiunilor. Aceasta nu este doar o arteră pentru infrastructura mare, ci un simbol al unității și al progresului nostru ca națiune.

Astăzi vreau să celebrăm nu doar trecutul, ci și viitorul pe care îl construim împreună.

Pentru o țară în care să fim mândri nu doar de unde am venit, ci și de direcția spre care ne îndreptăm.

La Mulți Ani, România!
La Mulți Ani fiecăruia dintre noi care face parte din această minunată națiune!”, a transmis deputatul PSD Gheorghe Șoldan.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top