fbpx
Connect with us

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan, mândru de ”Satul românesc de altădată” de la Sasca Nouă, comuna Cornu Luncii

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan, mândru de ”Satul românesc de altădată" de la Sasca Nouă, comuna Cornu Luncii - News Moldova

Suceava

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan, mândru de ”Satul românesc de altădată” de la Sasca Nouă, comuna Cornu Luncii

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Deputatul Gheorghe Șoldan a vizitat, la sfârșitul săptămânii trecute, Satul Românesc de altădată, de la Sasca Nouă, ocazie cu care l-a întâlnit pe suceveanul Marius Buza, care, după 12 ani de muncă la Londra, a revenit în locurile natale cu o idee de afacere: renașterea satului românesc de altădată

“Piața satului” este locul unde toți producătorii locali își vând produsele. Copiii au un loc de joacă, se pot plimba cu poneiul sau pot prinde pește, așa cum o făceau adineauri bunicii noștri.

Gustul copilăriei poate fi regăsit în bunătățile pregătite cu grijă de bunici. Aceste elemente ne adună în jurul unor amintiri comune.

Felicitări domnului Ion Marius pentru inițiativa sa. Felicitări primarului Fron Gheorghe și Consiliului Local Cornu Luncii pentru că au crezut în acest proiect și au acordat suportul necesar realizării lui.

Îmi doresc ca gândul de a “Nu uita că ești român”, care l-a readus pe Ion Marius acasă cu dorința de a face ceva bun pentru comunitate, să-i inspire și pe alți români de peste granițe să revină în țară și să facă lucruri minunate. Îi încurajez pe românii care muncesc în afară să acceseze fonduri guvernamentale și europene, pentru a-și realiza visul, pentru a dezvolta comunitățile din care provin, pentru a crea locuri de muncă și pentru a promova valorile tradiționale către noile generații. Au toată susținerea mea ca deputat.

Recomand tuturor românilor să viziteze ”Satul românesc de altădată” de la Sasca Nouă, sunt cuvintele deputatului Șoldan.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top