fbpx
Connect with us

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan, mândru de ”Satul românesc de altădată” de la Sasca Nouă, comuna Cornu Luncii

301805574 492543246209957 6399204523682057656 n - News Moldova

Suceava

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan, mândru de ”Satul românesc de altădată” de la Sasca Nouă, comuna Cornu Luncii


Deputatul Gheorghe Șoldan a vizitat, la sfârșitul săptămânii trecute, Satul Românesc de altădată, de la Sasca Nouă, ocazie cu care l-a întâlnit pe suceveanul Marius Buza, care, după 12 ani de muncă la Londra, a revenit în locurile natale cu o idee de afacere: renașterea satului românesc de altădată

“Piața satului” este locul unde toți producătorii locali își vând produsele. Copiii au un loc de joacă, se pot plimba cu poneiul sau pot prinde pește, așa cum o făceau adineauri bunicii noștri.

Gustul copilăriei poate fi regăsit în bunătățile pregătite cu grijă de bunici. Aceste elemente ne adună în jurul unor amintiri comune.

Felicitări domnului Ion Marius pentru inițiativa sa. Felicitări primarului Fron Gheorghe și Consiliului Local Cornu Luncii pentru că au crezut în acest proiect și au acordat suportul necesar realizării lui.

Îmi doresc ca gândul de a “Nu uita că ești român”, care l-a readus pe Ion Marius acasă cu dorința de a face ceva bun pentru comunitate, să-i inspire și pe alți români de peste granițe să revină în țară și să facă lucruri minunate. Îi încurajez pe românii care muncesc în afară să acceseze fonduri guvernamentale și europene, pentru a-și realiza visul, pentru a dezvolta comunitățile din care provin, pentru a crea locuri de muncă și pentru a promova valorile tradiționale către noile generații. Au toată susținerea mea ca deputat.

Recomand tuturor românilor să viziteze ”Satul românesc de altădată” de la Sasca Nouă, sunt cuvintele deputatului Șoldan.

News Moldova îți recomandă și ...   Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur: „Astăzi s-a inaugurat dotarea cu aparatură de ultimă generație a secției de Radiologie”


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top