fbpx
Connect with us

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan susține inițiativa primarului Mihai Juravle: „Excursie la București pentru cei mai buni copii la învățătură din Straja.”

foto Straja 1 e1694252268369 - News Moldova

Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan susține inițiativa primarului Mihai Juravle: „Excursie la București pentru cei mai buni copii la învățătură din Straja.”


Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, sprijină inițiativa primarului Mihai Juravle din Straja, care se află în plină celebrare a celei de-a VII-a ediții a evenimentului “Mândră-i Straja-n sărbătoare”

Deputatul Gheorghe Șoldan a acceptat cu bucurie propunerea primarului Mihai Juravle de a oferi celor mai merituoși absolvenți ai Școlii Gimnaziale “Dimitrie Onciul” o excursie de neuitat în inima Capitalei, București.

Această experiență îi va purta pe tinerii talentați spre vizitarea unor obiective impresionante, precum clădirea Parlamentului, dar și o prestigioasă instituție de învățământ superior.

News Moldova îți recomandă și ...   Parteneriat între CJ Suceava și CNAIR pentru tronsonul Suceava-Păltinoasa al Autostrăzii Nordului

„O excursie la București pentru cei mai buni copii la învățătură din Straja.

Am participat ieri după-amiază, la Straja, la prima serie de acțiuni organizate în cadrul celei de-a VII-a ediții a evenimentului  „Mândră-i Straja-n sărbătoare”.

O manifestare a recunoștinței față de istoria comunei și locuitorii ei.

După lansarea cărții “Personalități ale comunei Straja- Bucovina” (volum întocmit de prof. dr. Vasile Păsăilă), au fost premiate nu mai puțin de 82 de cupluri de aur, familii care au trecut de 50 de ani de căsătorie (a fost o pereche și cu 66 de ani de căsătorie), dar și absolvenții de gimnaziu cu cele mai bune rezultate școlare.

Am acceptat cu bucurie propunerea primarului Mihai Juravle de a le oferi celor mai merituoși absolvenți ai Școlii Gimnaziale “Dimitrie Onciul”, pe lângă premiile acordate de Primăria și Consiliul Local Straja, o excursie la București.

Copiii vor vizita mai multe obiective, printre care clădirea Parlamentului, dar și o importantă instituție de învățământ superior.

Felicitări, Mihai Juravle, pentru faptul că „nu lași Straja să piară” și pentru că, pe lângă dezvoltarea comunei, investești în tineri, cea mai importantă resursă a României. a transmis deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan.

News Moldova îți recomandă și ...   Bucovina, singura destinație care nu lipsește din rutele cultural-turistice omologate în ultima perioadă și lansate cu ocazia târgurilor de turism din acest an.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top